Módosítatlan androiddal valami jó telefon?
Figyelt kérdés
Tudtok ajánlani? Olyan 150ezer ft-ig. Az üzemideje, a napfényben is jól látható kijelző, és a kamerája lenne a legfontosabbak.2023. ápr. 26. 21:44
1/10 anonim válasza:
Gondolom a módosítatlan alatt azt érted, hogy “gyári android”, ez esetben a Pixel készülékek közt érdemes nézelődni ugyanis azt a Google maga készíti. Az új modellek húzósabbak a keretednél, de ha nem zárkózol el a használt készülékektől, akkor ott találsz ebben az ársávban nem túl régi modelleket is.
2/10 anonim válasza:
Ha abból indulok ki, amit az első írt - és amire én is gondoltam - akkor egy Pixel 6a egy teljesen jó választás. 130-150 körül lehet venni magyar webshopokban. Az egyetlen negatívum velük kapcsolatban, hogy itthon nem fog működni vele az 5G, bár ennek szerintem gyakorlatilag semmi jelentősége sincs, főleg hogy alig van 5G lefedettség az országban.
3/10 anonim válasza:
te stock androidot keresel ilyen google pixel telefonok,de Nokia telefonok.
4/10 anonim válasza:
Akkor szerintem a Google Pixel 6a az amit keresel.
5/10 anonim válasza:
Nokia-t nem szabad venni, mert vacakok.
A Moto-kat meg miért nem írja senki?
Pixel-t alig szervizelik, kevés modell van stb.
A Motokból hatalmas választék van és az Alza korrekten elintézi a szervizes dolgokat.
6/10 anonim válasza:
Én inkább ezt venném, több RAM, erősebb telefon, sokkal jobb kijelző stb.
A Pixel 6A nem egy ár/érték bajnok, bár a Pixel telefonok sosem voltak azok.
7/10 anonim válasza:
azt írja "A Pixel 6A nem egy ár/érték bajnok" és utána beküld egy gyengébb motorolát XD
8/10 anonim válasza:
#7.Már hogy lenne gyengébb?
Nézz rá, több RAM és erősebb SoC, sokkal jobb kijelző, vagy mit értesz gyengébb alatt?
9/10 anonim válasza:
2GB-tal több ram nem oszt szoroz telefonoknál ilyen mennyiségnél. 6GB már bőven elég mindenre. a Tensor erősebb, mint a 778+, a kijelző sem annyival jobb. Ráadásul drágább, szarabb a szoftveres támogatása, lásd Android 13 csak most áprilisban jelent meg! Nincs semmilyen IP védettség, kamera szoftver messze elmarad, nincs USB 3 támogatás és az akkumulátor is kisebb.
10/10 anonim válasza:
motorola is jó nekem volt az is azon is stock android fut .
de nokia is jó nekem most olyan telefonom van egy nokia x10 .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!