Szerintetek az normális, hogy egy 16 éves gyereknek 300.000 Ft-os iPhone-ja van?
8
Hat pedig krvara de, csak akkor az volt a meno, akinek szines kijelzos telefonja volt. (Bar az inkabb 20 eve.) Mindig minden korban menobbek voltak valakik valakiknel, ilyen-olyan indokokbol. Ha erre nem emlekszel, akkor sajnos valami boomeritiszben szenvedsz. Egyebkent pont manapsag mar egyre kevesbe van jelentosege, kinek milyen draga a telefonja, mert sokkal kedvezobb ajanlatok vannak es tenyleg gyakorlatilag mindenki megengedheti maganak a dragabb telefont is, ha egy osztalyban 30-bol 28 gyereknek 300 ezres telefonja van, akkor mindenki pont szarik a temara.
Én jelenleg 20 éves vagyok, 16 éves koromba én is arra gyüjtöttem, hogy legyen egy drága telefonom, diákmunkával sikerült is megvenni, mivel semmit nem költöttem belőle, mindet félreraktam...
Én a gyerekemnek nem venném meg a legdrágább telefont, azért, mert meg kell tanulnia, hogy semmit nem kaphat meg ingyen, mindenért meg kell dolgozni, maximum akkor kapná meg, ha ő lenne a legjobb az iskolában.
Az megvan hogy az Android csúcskategóriásai is van amelyik már meg is dönti árban az almát?
Ha megbízható telefon kell akkor Appe, volt androidon, mondjuk nem Pixel, lehet ezért is lettem Almás, aki megbízható androidot szeretne Pixel.
iPhone és Pixel a két legjobb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!