A westend aluljaro gsm boltban 4 ezer egy uvegfolia. Mi a fsz kerul annyiba rajta? Azert mentem nem Mediamarktba mert en nem tudom kicserélni
Én Kínából rendeltem 6 darabot 2000-ért, kb 4 éve. Most tartok az utolsó darabnál, de lassan már a telefont is le kéne cserélni, úgyhogy többet erre már nem veszek.
Manapság ugye már a kisértékű rendelésekre is kell vámot fizetni, szóval nem biztos, hogy így is megéri Kínából rendelni, főleg hogy 1-2 hónapot várhatsz rá. Biztos találsz olyan webshopot, ahol max 1000ft-ért adnak egy fóliát.
A felrakástól szerintem nem kell félni, nekem mindegyik simán ment. Az aluljárós GSM-ben se egy képzett eladó van, lehet az első munkanapján voltál ott. Kendőt is mellékelnek a csomagolásban általában, amivel zsír- és pormentesre kell törölni a képernyőt, majd ráhelyezni a fóliát egyenesen. Érdemes takarítás/szellőztetés után csinálni, hogy több időd legyen, mielőtt rászáll valami por a megtisztított képernyőre.
#5: menj el árufeltöltőnek, többet fogsz keresni.
vagy rakj fel kijelzőfóliákat, azzal is keresel ennyit :)
Köszi a MediaMarktos tippet. Ez jo ötlet.
Komolyan ugy… bant 😂 ha nem lettem volna ennyire faradt-agyhalott szerintem megkoszonom az jnfot es kifordulok a boltbol….
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!