Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A MediaMarkt "Raktáron"...

A MediaMarkt "Raktáron" jelzése friss infó?

Figyelt kérdés
Holnap megyek a megyeszékhelyemre, mert van ott egy kis dolgom. És útba esik a MediaMarkt, és szeretnék vásárolni telefont. Ki is választottam, tök jó, az ára is megfelelő, és az áruházkereső is azt mutatja, hogy "Raktáron". Ezt az infót milyen időközönként frissítik? Nem akarok úgy járni, hogy elmegyek, és akkor nincs, elfogyott, megvették. Szeretném megvásárolni, nem akarok várni napokat, míg kihozzák, úgy is odamegyek, útbaesik. Átveszem, kifizetem, hazahozom, kicsomagolom, és használom. Én ezt az elvet követem, kivéve persze ha valami különlegesebb tárgyra van szükségem külföldről, amit nálunk nem forgalmaznak, mert akkor tényleg rendelni kell.
2023. márc. 4. 14:06
 1/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel az áruházat adnak készlet infót, ha rendesek félre is teszik neked.
2023. márc. 4. 14:10
 2/4 A kérdező kommentje:
Ez nem egy rossz ötlet.
2023. márc. 4. 14:24
 3/4 anonim ***** válasza:

Persze, hogy nem.:)

Anno én is így tettem és itt pesten félretették nekem amit venni akartam.

2023. márc. 4. 14:26
 4/4 anonim ***** válasza:
Nekem eddig mindig friss volt, amikor vásárolni akartam valamit. Samsung A52s-t néztem meg, hogy van e akkori állapot szerint feketében, nem volt, felhívtam őket, és mondták is nincs, de figyeljem a készlet infót. Két hét múlva néztem, akkor már volt raktáron, és mentem is érte. Aztán vettem még hűtőt is, hajszárítót, és rádiós ébresztő órát is így, hogy előtte megnéztem a raktár infót.
2023. márc. 4. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!