Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Sony ericsson k550 telefonom...

Sony ericsson k550 telefonom van, T-mobile-s vagyok, nem tudok netezni rajta, milyen beállítások kellenek?

Figyelt kérdés
Sosem volt szükségem rá, hogy netezzek, de most felmennék facebookra, de nem tudok, mindig kapcsolódási hibát ír ki.
2010. okt. 8. 20:40
 1/4 anonim válasza:

Hello!

Nekem is ilyen telefonom van, és én is T-Mobile-os vagyok.

Szóval:

Először:

Menű->Beállítások->Kapcsolódás->Internetbeállítások->Internetprofilok->Új profil

Név: Beírsz egy neked tetsző nevet

Kapcsolódás ezzel: T-Mobile WAP

Mentés

Utána kiválasztod a listából, Egyebek->Beállítások, itt:

Kapcsolódás ezzel: T-Mobile WAP

Proxy használata: igen

Proxy címe: 212.051.126.002

Portszám: 8080

Felhasználónévhez, és Jelszóhoz pedig semmit nem írsz.

Elvileg így mennie kell, nekem így tökéletesen működik.

Remélem segítettem!

2010. okt. 8. 21:03
 2/4 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam, de így sem megy :S ugyanúgy kapcsolódási hibát ír ki. adatkommunikációnál is be kell valamit állítani vagy azt hagyjam?
2010. okt. 8. 21:23
 3/4 anonim válasza:

Adatkommunikációnál elvileg nem kell semmit.

De lehet, hogy az előfizetésed nem támogatja az internetet. Hívd fel a 1777-et, vagy a 1430-at, és "beszélgess el" a géppel.

2010. okt. 8. 21:42
 4/4 A kérdező kommentje:
Hát, majd még próbálkozom, azért köszi
2010. okt. 9. 12:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!