Lehet vírusos az Android telefonom?
Hogyan kell frissíteni vagy újratelepíteni?
Bocsika csak nem értek ezekhez ,amúgy koszike az eddig érkezett válaszokat
1. Ha a telefon nem root-olt akkor nincs rajta vírus. Ha root-olt akkor elméletileg lehetséges de szinte biztos, hogy nem ez a probléma.
2. Task killer-t ne használj. Az Android máshogy működik mint a windows, az Androidnál az a jó ha tele van a memória ugyanis az összes programot amit elindítottál és befér a memóriába bent tartja alvó állapotban, így ha legközelebb elindítod, akkor nem kell várni a betöltésre. Ugyanakkor ha memória kell, akkor kitisztítja őket, nem foglalnak helyet. Így ha erőszakkal kitakarítod nem lesz gyorsabb az aktuálisan futtatott programod.
3. A Galaxy 3 egy katasztrófa ilyen szempontból. Nekem is ilyen van, de amint tehetem már el is adom. Ami segíthet:
- viccesen hangzik, de ha túl sok SMS van a telefonba, akkor attól lelassulhat, törölgess
- ha újra húzod a rendszert, akkor egy ideig megint gyors lesz
- tegyél fel custom rom-ot, pl. ezt: [link]
- ha custom rom-ot teszel fel, ott van OC verzió amivel túlhúzhatod a telefon prociját, jelentősen tudod gyorsítani azon az áron, hogy gyorsabban fogy az akksi
Kb. ennyi.
Én egyébként havonta pakolgatom rá a romokat, de így is egy rakás sz@r. NAGYON nem vagyok vele megelégedve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!