Amerikából iPhone-t importálni?
Volt erről kérdés itt már több is, keress vissza.
A lényeg zanzásítva: Ha hivatalosan hozatod be akkor vám és áfa, tehát nem éri meg. Sőt mér drágább is lesz mint itthon :D
Haverral, rokonnal kell hazahozatni.
A régió ma már nem gond, működnek itthon az usa iPhoneok. A garancia is érvényes.
Egyetlen probléma van: az usában már nem árulnak SIM kártyás iPhonet. Tehát itthon csak eSIM-el tudod használni. Mindegyik szolgáltatónál van, de csak előfizetéses díjcsomagokban.
Vannak cégek amik behoznak olyan termékeket amiket usából rendelnél és nem szállítanak az eu-ba, vagy magyarországra. Nem tudom hogy ilyenek foglalkoznak-e iPhone rendeléssel is. Ennek utána kell járni. De ennek is költsége van, úgyhogy nem biztos, hogy így már sokkal olcsóbb lesz behozni.
"igy garancia kb nincs rajta"
De van. Az iphone 5-ig, vagy valamikor akkorig volt az hogy az amerikai meg az eu-s gari nem volt ugyanaz.
Ma már világgarancia van. az iPhonera (is). Úgyhogy ha bármi gond lenne csak vidd va a 4 hazai hivatalos márkaszerviz valamelyikébe és gariban megcsinálják.
1
azt tudod hogy a vam es az afa mennyibe kerulne?
Ugy eri meg ha ismeros hozza haza Amerikabol.
Ha ugy hozza mintha a sajatja lenne akkor nem vamoljak meg. Nekem az uj SE van, kint vettem az Apple uzletben, igy kartyafuggetlen, akar Magyarorszagon is tudnam hasznalni. A 14 mar csak eSIM-es de a regebbiekbe tudsz tenni fizikai SIM kartyat is.
7
a 14 pro nem 560 ezer itthon? szerintem te a sima 14re gondolsz. bar ez szerintem elkepeszto hogy amerikaban 374 ezerbe kerul. itt a legolcsobb modell is tobb egy 100assal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!