Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Amerikából iPhone-t importálni?

Amerikából iPhone-t importálni?

Figyelt kérdés
hogyan lehetne megoldani a szállítást? biztonságos lenne? Működne az amerikai régiós iphone magyarországon? olcsóbb lenne mintha megvenném itthon 30%os felárral? valaki aki ért ehhez vagy csinálta már, írjátok le a véleményeteket. Köszönöm előre is

2023. ápr. 16. 18:01
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Volt erről kérdés itt már több is, keress vissza.

A lényeg zanzásítva: Ha hivatalosan hozatod be akkor vám és áfa, tehát nem éri meg. Sőt mér drágább is lesz mint itthon :D

Haverral, rokonnal kell hazahozatni.

A régió ma már nem gond, működnek itthon az usa iPhoneok. A garancia is érvényes.

Egyetlen probléma van: az usában már nem árulnak SIM kártyás iPhonet. Tehát itthon csak eSIM-el tudod használni. Mindegyik szolgáltatónál van, de csak előfizetéses díjcsomagokban.

Vannak cégek amik behoznak olyan termékeket amiket usából rendelnél és nem szállítanak az eu-ba, vagy magyarországra. Nem tudom hogy ilyenek foglalkoznak-e iPhone rendeléssel is. Ennek utána kell járni. De ennek is költsége van, úgyhogy nem biztos, hogy így már sokkal olcsóbb lesz behozni.

2023. ápr. 16. 18:11
 2/11 anonim ***** válasza:
68%
Mi hoztunk haza amikor kint voltunk. 100 ezerrel olcsóbb volt így. Ugyanúgy működik, mint amit itthon vettünk.
2023. ápr. 16. 18:30
 3/11 anonim ***** válasza:
Nekem a baratom egyik ismerose hozta haza, annyi, hogy igy garancia kb nincs rajta, mivel oda ugysem viszem ha valami baja van. Nem tudom milyen iPhonerol van szo, de az enyemet csak esimmel lehet hasznalni.
2023. ápr. 17. 00:14
 4/11 anonim ***** válasza:

"igy garancia kb nincs rajta"

De van. Az iphone 5-ig, vagy valamikor akkorig volt az hogy az amerikai meg az eu-s gari nem volt ugyanaz.

Ma már világgarancia van. az iPhonera (is). Úgyhogy ha bármi gond lenne csak vidd va a 4 hazai hivatalos márkaszerviz valamelyikébe és gariban megcsinálják.

2023. ápr. 17. 09:03
 5/11 A kérdező kommentje:

1

azt tudod hogy a vam es az afa mennyibe kerulne?

2023. ápr. 17. 12:02
 6/11 anonim ***** válasza:

4

ezt nem tudtam, koszi

2023. ápr. 17. 13:16
 7/11 anonim válasza:
Nem sokkal olcsóbb pl. 14 pro 128gb 999$ + sales tax számolj mondjuk 1100-al, mostani árfolyamon 374 ezer és akkor még bas.zakodni kell a szállítással, meg ugye csak 1 év garid lesz. Itthon meg megkapod pl. Emagon 460-ért 3 év garival.
2023. ápr. 17. 22:55
 8/11 anonim ***** válasza:

Ugy eri meg ha ismeros hozza haza Amerikabol.

Ha ugy hozza mintha a sajatja lenne akkor nem vamoljak meg. Nekem az uj SE van, kint vettem az Apple uzletben, igy kartyafuggetlen, akar Magyarorszagon is tudnam hasznalni. A 14 mar csak eSIM-es de a regebbiekbe tudsz tenni fizikai SIM kartyat is.

2023. ápr. 18. 02:33
 9/11 A kérdező kommentje:

7

a 14 pro nem 560 ezer itthon? szerintem te a sima 14re gondolsz. bar ez szerintem elkepeszto hogy amerikaban 374 ezerbe kerul. itt a legolcsobb modell is tobb egy 100assal

2023. ápr. 18. 18:09
 10/11 anonim ***** válasza:
es az a vicc hogy amerikaba sokkal tobbet is keresnek. Ott barkinek lehet barmilyen teloja, mas vilag, az biztos.
2023. ápr. 18. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!