Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri Amerikából hazahozni...

Megéri Amerikából hazahozni egy Iphone 13 Pro Max-ot? Ott olcsóbb mint itthon?

Figyelt kérdés
2022. febr. 14. 15:24
1 2
 1/15 anonim válasza:
25%
Megéri...aztán visszaviszed garis javításra?
2022. febr. 14. 15:41
 2/15 anonim ***** válasza:
72%

"Ott olcsóbb mint itthon?"

Neked nem.

Ottaninak olcsóbb. Ha megveszi neked valaki, akkor érdemes.

2022. febr. 14. 16:02
 3/15 anonim ***** válasza:
56%

#1.Miért kellene visszavinni garanciáztatni?

Itt is megcsinálják.

Kérdező:

Ha van ismerősöd, aki be tudja hozni úgy hogy senkinek nem tűnik fel akkor igen.

Ezt a cikket ajánlom, az első válaszoló és átfuthatja, mert kissé elavult a tudása.

[link]

2022. febr. 14. 16:45
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

EU-ba nem szállítanak az apple.com-ról. És ami árak ott fel vannak tüntetve, azok amerikában sem érvényesek, mert államonként eltérő mértékű adó még megy rájuk.

Más cégek ha szálíltanak is, akkor rájön az ÁFA és a VÁM.

Akkor éri meg ha kimész érte, vagy valami haver megveszi és hazahozza neked és így nem lesz rá áfa, vám.

Vagy vannak olyan végek akik amcsiból hoznak be csomagokat. De nem túl olcsók, úgyhogy lehet már nem lenne annyival kevesebb az ár mint itthon, vagy mondjuk ha kimész érte németbe, osztrákba.

A gariban már nem vagyok biztos.... régebben tényleg úgy volt, hogy csak EU-ban forgalmazott készülékeket szervizeltek EU-n belü ingyé'. Tehát tényle ki kellett vinni az államokba gariztatni az ottani készülékeket. De már több helyen is olvastam, hogy sikerült itthon gariztatni nem eu-s telefonokat is.

Meg kérdezni valamelyik hivatalos szerviztől...

2022. febr. 14. 16:51
 5/15 anonim ***** válasza:
72%
Világgarancia van már jó ideje, olvassatok utána.
2022. febr. 14. 16:53
 6/15 anonim ***** válasza:
Ja akkor a szifonnál olvastam. Szóval gari pipa!
2022. febr. 14. 16:53
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Csak akkor járható az út, ha rokon/haver odakint megveszi és csomagolás nélkül a táskájában hazahozza. Dobozos cuccokat figyelik a vámon, illetve akkor is lehetnek kérdések, amikor valaki 10 telefonnal a zsebében áll a test szkennerbe :D

Amúgy megsúgom, én is így vettem régebben ipadet, bementem a boltba, megvettem, kicsomagoltam, beraktam a bőröndbe. Fél áron volt, durva.

2022. febr. 14. 20:37
 8/15 A kérdező kommentje:
Tehát a dobozát hagyjam kint Amerikában és csak a töltőt hozzam?
2022. febr. 14. 20:48
 9/15 anonim ***** válasza:
Erősen ajánlott doboz nélkül hazahozni, mint személyes tárgy.
2022. febr. 14. 20:57
 10/15 anonim ***** válasza:
55%
egy dobozért csak nem fognak felakasztani :D
2022. febr. 14. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!