Hogyan lehetséges mindez?
Figyelt kérdés
Tegnap kaptam meg a Vodafone-tól az E-számlám,és brutális összeget kell fizetnem.Eddig csak ha sok netet vettem pluszban,akkor kellett sokat fizetnem,de az utóbbi hónapban nem vettem semmit.2023. ápr. 15. 20:44
2/8 anonim válasza:
Biztos,hogy a vodától kaptad? Ugyanis nekem megyeszer küldtek kamu lehúzós e-mailt, különböző szolgáltatók nevében.
3/8 anonim válasza:
Amikor emiatt az ügyfélszolgálatot hívtad, mit mondtak?
4/8 anonim válasza:
"az utóbbi hónapban nem vettem semmit."
Lehet hogy valamilyen megújuló szolgáltatást kapcsoltál be, ami akkor is számláz ha nem használod.
Sajnos nekünk erről nem ad ki a szolgáltató semmi adatot, muszáj leszel magad intézni a dolgot.
5/8 anonim válasza:
Eltörölték az ingyen facebookot, messengert, stb.
Lehet emiatt szaladt el a felhasznált adat... ?
6/8 anonim válasza:
Általában a csekken/számlán minden felvan tüntetve, mikor miért kellett fizetned az adott hónapban, dátum és időpont feltüntetésével.
7/8 anonim válasza:
Ugyanez történt velem is ma. Olyan csomagban vagyok, amihez korlátlan adatforgalom jár, ehhez képest a számla alapján 8x vásároltam 72 óra korlátlan adatforgalmat és 2x 5 giga adatot, mindegyiket ugyanazon a napon. Szerintük. Holott semmi hasonlót nem vettem igénybe.
Az üzletben azt mondták, bocs, ezzel ők nem tudnak mit kezdeni, hívjam fel hétfőn a 1750-et és jelentsem be hogy bajom van a számlával -.-
8/8 anonim válasza:
7-es a 1270-et hívd, 1750 csak lejárt tartozással foglalkozik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!