Szerintetek létezik ilyen mobilnet router?
Az egyik családtagom a fent jelzett eszközt használja. Állítása szerint csak erről tud internetezni. Nyílván van benne egy külön SIM kártya, de lehetséges, hogy külön mobiladat-keret érvényes rá és hogy ezt nem lehet összevonni a mobiltelefonos előfizetésevel? Azaz, hogy csak akkor tud "ingyen" korlátlanul netezni ha nála van ez a plusz eszköz?
Én ezt elég valószínűtlennek tartom, pláne, hogy állítólag egy számlán fut a kettő.
Nem is lenne összevonható?
Ennek így mi értelme van?
(Sok éve külföldön találkoztam ilyennel, hogy több eszköz egy számla, de ott a mobiladat-keret is egy volt.)
- ha társkártya, akkor osztozik a főkártya adatkeretével
- ha különálló kártya akkor van saját adatkerete
A számlázás meg úgy van ahogy, erre mégtöbb opció van
Ja lehet, hogy korlátlan mobilcsomag van rajta, a saját telefonján meg nincs is adatkeret, ilyen is lehet
Igazából napestig lehetne matekozni az opciókoon, a legegyszerűbb ha meginterjóvolod, hogy pontosan hogy rakta össze
"Én ezt elég valószínűtlennek tartom, pláne, hogy állítólag egy számlán fut a kettő."
Pedig ez így van. Hidd csak el!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!