Ki milyen szolgáltatót ajánl ahol nem kerül egy vagyonba a korlátlan mobilnet?
Jelenleg Yetteles vagyok, a korlátlan net + 250 ingyen lebeszélhető perc van a csomagban ami eddig 7400 volt és most fel ment 9200 Ft-ra ami nekem nem éri meg, mivel hívni kb sosem szoktam senkit.
A lakásomon nincs bekötve a net, nem is tervezem, illetve sokat utazok külföldre munka miatt (Ausztria és Németország) ezért is lenne jó a korlátlan nethasználat.
Milyen szolgáltatót javasoltok?
Csak úgy halkan megjegyzem, hogy ha Magyarországi előfizetésed van. Akkor külföldön már nem korlátlan az interneted. 😄 Az már a romaing-hez tartozik. Ami csak pár Gb és nem korlátlan.
A kérdéshez is válaszolva: A telekom ennél drágább. A vodafone esetében nem tudom.
Minden előfizetéses csomag esetén fent vannak a pontos árak a megfelelő weboldalon.
Magyarországon? Olcsó? Nincs ilyen.
Ha sokat mész külföldre ott úgysem lesz korlátlan a magyar csomagod. Lehet olcsóbb lenne egy osztrák kártyát is venni és amikor kint vagy azt használni. Itthon meg egy hazait.
Tudom, hogy külföldön nem korlátlan, de havi max 10 napot vagyok kint, meló közben nem használom, elkorrigálni magam meg nem kell sok net, elég igazából pár GB. A mostani Yetteles csomagom 1 EU roamingos keretem is 37 gb,ami még sok is.
Szóval a lényeg, hogy itthon korlátlan legyen de pár GB-t legyen amit az 1-es EU roamingban feltudok használni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!