A mobilokon elérhető 24 órás korlátlan internethasználat filmnézésre is vonatkozik?
Figyelt kérdés
Otthon a wifimről teljesen korlátlan nethasználatom van. Most viszont eljöttem egy hosszú vonat útra. Oda-vissza 5 óra. Nekem megér 1 ezrest, hogy ezalatt 1 napig korlátlanul netezhessek. Csak nem tudom, hogy a korlátlan net videók megnézésére is vonatkozik-e. Bár nem írta a szolgáltató külön, hogy arra nem. Így gondolom, hogy arra is. Csak gondoltam megkérdezem, hátha valaki jobban ért ehhez.#internet szolgáltatás #Korlátlan 24 órás extra net
2022. ápr. 15. 10:11
2/9 anonim válasza:
Benne van a filmnézés is, bármire használhatod. A korlátlan net, korlátlan netet jelent. :)
3/9 anonim válasza:
Filmnézésen kívül lehet podcastokat, hangoskönyveket hallgatni, olvasni, játszani, mindezeket ingyen. A tájnézésről nem is beszélve.
4/9 anonim válasza:
mi még kinéztünk a vonat ablakon, és az se zavart ha a mozdony füstje megcsapott.
5/9 anonim válasza:
3# "A tájnézésről nem is beszélve."
az ingyenes lenne, majd a korlátlan wifivel természet filmeket néz.
6/9 anonim válasza:
Szomorú látlelete csökevényes korunknak...
7/9 anonim válasza:
Régen voltak korlátok (azaz apró betűs részek) a korlátlannak reklámozott csomagoknál, de mára betiltották ezt a gyakorlatot. Azért valljuk be, egyáltalán nem volt tisztességes a szolgáltatók részéről olyan csomagot korlátlanként reklámozni, ami a valóságban nem volt az!
A régi átverések miatt teljesen jogos a kérdés. A mai korlátlan csomagok már valóban korlátlanok, és minden forgalomtípus engedélyezett.
8/9 anonim válasza:
#7 Lehetőséggel visszaélni sem tisztességes pl. 24 órás torrentezéssel.
9/9 anonim válasza:
#8 kifizettem a szolgáltatást,0-24-re. Tehát ha akarom akkor 0-24 Ben 100%ban terhetlehetm. Ha nincs valami apró betűs rész ami tiltaná. De hogy ne legyen off, rákérdeznek inkább és elolvasnam az apró betűs részt is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!