Repülőmód + WIFI. Hogy lehet mobilnetem illetve hálózati kapcsolatom?
11km magasan, repülőn ülve lőttem a képeket, repülőmód + wifi volt bekapcsolva.
#2: Azért szoktak "in-flight WiFi" -t árulni a légitársaságok, ugye? :)
#K: Csatlakoztál a Lufthansa wifijéhez, amit a repülőn biztosítanak. Illetve jött az üzenet, hogy műholdas hálózatra csatlakoztál.
Van egy wifi hálózat a fedélezeten és átforgatják az átvitelt műholdas kapcsolatra. Egész jó a kapcsolat minősége.
A műholdas kapcsolat sajnos mindig nagy késleletéssel fog együtt járni, a 650 ms egész jónak mondható.Én csak álló ( stacionáris, Földön lévő ) hálózatokon dolgoztam ott 580-620 ms volt az átlag. Ráadásul a nálad mért értékben már benne van a Wifi - műholdas átviteli eszköz okozta konverzió.
5ös: Samsung S22
6os: értem, köszi szépen! Gondolom a késleltetésbe az is belejátszik, ha a készülék 800-900km/h-val mozog.
"5ös: Samsung S22"
Az nem tud magától műholdra kapcsolódni.
A repülőgép műholdról veszi az internetet. Lásd a gép tetején lévő buckát. Abban van az antenna. Ebből csinálnak neked wifit. Így lehet hálózati kapcsolatod. mobilneted nem nagyon lehet, nem érnek fel odáig a tornyokból sugárzott jelek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!