Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A Telekomtól megéri drága...

A Telekomtól megéri drága telefont venni részletre?

Figyelt kérdés

Az iPhone 14 Pro-t néztem, előre nem kellene semmit fizetni.

Igazaból ha nagyon akarnám meg tudnám venni egyösszegben is, de részletre sokkal jobb lenne most.

25 körül lenne / hó

Szerintetek megéri ennyiért?

2023. ápr. 11. 23:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
78%

10/10

Majd rájössz, hogy a mai tévék, hogy fognak 15 évig üzemelni...

2023. ápr. 12. 07:31
 12/15 anonim ***** válasza:
45%
Utolsó egy balek vagy a 460 ezres Tvddel és inkább te ne menj gazdálkodás és management szakra!
2023. ápr. 12. 07:33
 13/15 anonim ***** válasza:
65%

Kérdező azt nem írtad, hogy új vagy a meglévő előfizetésed meghosszabításával lenne-e ennyi? Simán telefont meg gondolom nem lehet venni náluk.

Mert az a bibi, hogy ha a Telekomnál elkezdünk játszani a konfigurátorral, akkor úgy van egyre nagyobb kedvezmény, hogy minnél nagyobb dijcsomagot választunk mellé, amire persze hűségnyilatkozatot is kell vállalni 1-2 évre, de általában rájön az ügyfél, hogy ez neki tök felesleges, és jó lenne neki egy kisebb is. Itt hozza be a szolgáltató a kedvezményt.

Így szerintem nem éri meg, mert a drága előfizetéssel hozza be a szolgáltató a kedvezményt. Én inkább vettem a Media Marktban, és így a régi kedvezőbb előfizetésem helyett se kell egy drágábbat választanom, mert ilyenkor azt már nem folytathatom.

2023. ápr. 12. 07:44
 14/15 anonim ***** válasza:

Az utóbbi 4 telefonomat mind így vettem. Semmi probléma nincs ezzel a konstrukcióval.

Ha szeretnéd részletekben fizetni, akkor vásárold így.

De persze meg kell nézni és ki kell számolni hogy mennyi lesz az annyi a végén.

Én könnyen veszek így telefont, mert 23 éve van náluk az előfizetésem és soha nem a legolcsóbb díjcsomagokban voltam... így azért van némi kedvezmény. Ha nálad nincs ilyen, akkor át kell számolni. Ezt csak te tudod, mert te látod hogy neked konkrétan milyen árakat, részleteket ajánlanak fel.

2023. ápr. 12. 08:54
 15/15 anonim válasza:
Én részletre szoktam venni 2 évente amikor lejár a hűség, most 13 Pro-m van, 2021 szept. vásárlás, havi 16 ezer Ft. De ez az összeg kevesebb, mint a havi jövedelmem 2,5%-a, annál többet nem szánnék rá.
2023. ápr. 17. 23:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!