Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Apple telefonokban miért...

Apple telefonokban miért nincs normális dual sim? Nem tervezek telekomra váltani , de szerettem volna apple telefonra már nagyon rég, de mivel nem tudom az üzleti és a privát számom használni egyszerre így nem tudok váltani! Mi ennek az oka?

Figyelt kérdés
Miért nem lehet 2 simes készüléket gyártani amikor applenel sokkal puritanabb telefonokban is van ? Mi ez az ugyeskedes ezzel a esim baromsaggal ami csak néhány szolgáltatónál működik itthon pont annál ami nekem nincs ! 15 éve vagyok 20 As és nem tervezem megváltoztatni !
2023. ápr. 11. 09:24
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
83%
tehát macerásabb, mint kicserélni egy sim kártyát. ugye oda is be kell jelentkezni. meg kell keresni és utána tudod bescannelni. ja előtte menj haza a géphez, útközben ezt nem tudod megtenni.
2023. ápr. 12. 22:09
 12/13 anonim ***** válasza:
36%

"#9 És az esim majd odavarázsolódik a másik telefonra magától? nem... Be kell menned a szolgáltatóhoz, hogy be tudd scannelni a kódot."

Látom nem sikerült értelmet gyújtani az agyadban, csak a jelentgetés megy. És természetesen a modi is a jó válaszokat szórta ki.

Szóval kedves akárhányas, az eSIM-ért nem kell bemenni a szolgáltatóhoz, a fiókodban meg fogod találni. Befényképezed a kódot a telefonoddal és készen is vagy. Ha más telefonra át akarod tenni az eSIM-et, akkor sem kell bemenni sehova. A QR kódot beolvasod, vagy akár bluetoothtal átküldöd a két telefon között. Ennyi. Nem kell vacakolni a kártyával, leejted , hol a sim tű, melyik lyukba kell dugni, nem fér bele, mert nagyobb, vágjuk le, stb.

Kérlek ne terjeszd itt a baromságodat! Csak kárt okozol vele!

2023. ápr. 13. 08:21
 13/13 anonim ***** válasza:
61%

#12 Nincs nálad a kártya, elhagyod, a világ másik felén vagy. Sok sikert scannelgetni ezek után 😂 A sima simet pedig pillanatok alatt cserélni lehet, még csak a dedikált sim tű sem feltétlen kell hozzá, mert mással is ki lehet nyitni :D Ha neked sikerül leejteni, ma egyéni probléma :D A legtöbb telefonba jó a nano vagy micro sim kell, de inkább nano és a szolgáltatók olyat adnak ezer éve, ami 3 méretű tehát nincs mit vagdosni :D

Ha befejezed a baromságok terjesztését én is befejezem ;)

2023. ápr. 13. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!