Vettem egy iPhone SE telefont, viszont nem kaptam hozza sem ilyen töltő fejet csak kábelt és headsetet se. Ez normális? Vagy mostmár nem adnak semmit sem a telefonokhoz?
Figyelt kérdés
2020. nov. 16. 13:02
1/11 A kérdező kommentje:
Páromnak is ugyanez a telefon van, o kapott hozza töltőt is és headsetet is ..
2020. nov. 16. 13:03
2/11 anonim válasza:
Normális, az iPhone 12-es széria megjelenésével már a még forgalmazott iPhone telefonok dobozában sem elérhető a töltő.
3/11 anonim válasza:
Még minden más gyártó ad tartozékokat, csak az Apple nem.
Viszont valószínű, hogy jövőre ez is egy trend lesz...
4/11 A kérdező kommentje:
Mekkora hülyeség ... meg erre is pénzt költeni ! Köszönöm a válaszokat ! :)
2020. nov. 16. 13:09
5/11 anonim válasza:
A környezettudatosság nevében a forgalomban lévő telefonokat kicsomagolták, kiszedték belőlük a töltőt, majd visszacsomagolták őket.😂🤦♂️
6/11 anonim válasza:
Nyilvan ha van 200e forintod telefonra van még plusz egy 10ed toltore is.
8/11 anonim válasza:
normális
volt róla cikk hogy csak abba a kevésbe maradt meg amiket már nyilván kiküldtek és ott vannak a boltok polcain
de ha megnézed apple oldalon egy iphone dobozában sincsenek kiegészítők
idővel átveszi az összes gyártó mert jópár téren még mindig az apple diktál
9/11 anonim válasza:
"jópár téren még mindig az apple diktál"
meg a nyereség....
ha csak 1 dollár egy töltő és 1 dollár egy füles, akkor 2 dolcsit fognak egy telefonon
eladnak 30 millió telefont
60 millió dolcsi zsebben marad
60 000 000 USA-dollár egyenlő
18 266 700 000,00 magyar forint
és most nagyon optimistán számoltam....
10/11 anonim válasza:
ha üzletember lennél akkor te is a nyereségre hajtanál szóval nem kell játszani itt magad 9.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!