Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A hagyományos nyomógombos...

A hagyományos nyomógombos telefonoknak szerintetek van még jövőjük, így 2023-ban? pl:10 év múlva is lesz rájuk kereslet?

Figyelt kérdés

#Nyomógombos telefonok jövője
2023. ápr. 6. 11:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
55%
Nem hinném.
2023. ápr. 6. 11:43
 2/27 anonim ***** válasza:
91%
Hogyne, ha lehet majd eldobható telefonként használni.
2023. ápr. 6. 11:48
 3/27 anonim ***** válasza:
91%

Globális szinten esnek vissza az eladások:

* [link]

* [link]

a legnagyobb piacuk Közel-kelet, Afrika és India.

2023. ápr. 6. 11:55
 4/27 anonim ***** válasza:
83%
Ma manapság mindenki okostelefont használ már, egy olyan embert ismerek én aki még nyomogombosat használ
2023. ápr. 6. 12:08
 5/27 Fulár ***** válasza:
90%

Mindig is lesznek olyan munkahelyek ahol sokkal ideálisabb egy hagyomânyos mobil.Az enyém is ilyen.Illetve még néhâny generáció lemegy addig amíg teljesen eltűnik az-az idős vagy középkorú korosztály akik nem különösebben fogékonyak a technológiâra.

Hülye példa de főnőköm majdnem 80 éves nagymamâja amikor megözvegyült lassan de biztosan megtanult okos telót kezelni és vígan elnetezget és elüti az időt.

A én szüleim pedig gyakorlatilag képtelenek rá és nem is érdekli őket.

2023. ápr. 6. 12:11
 6/27 anonim ***** válasza:
69%
Kizárt. Tíz év múlva a mostani mobilok is elavultak lesznek. "Illetve még néhâny generáció lemegy addig amíg teljesen eltűnik az-az idős vagy középkorú korosztály akik nem különösebben fogékonyak a technológiâra." Komolyan gondolod? A mostani huszonévesek is beleszülettek a telefon-számítógép használatban. Egy generáció sem kel hogy mindenkinek alap legyen az okosteló... Már most az, a majd hetven éves anyám lazán kezeli a telefont, laptopot. Öt éve van neki okostelefonja, egy éve laptopja, imádja, lazán boldogul vele. Pedig ő kifejezetten félt a technikai újdonságoktól.
2023. ápr. 6. 12:18
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon kis szegmensben szerintem lesz rá kereslet, nálunk pl a munkahelyi telefonok nyomógombosak, mert könnyen leesnek, elejtjük őket és erre jobb egy strapabíróbb hagyományos darab. Na meg lehet kesztyűben is használni.
2023. ápr. 6. 12:25
 8/27 anonim ***** válasza:
81%
Én 50 évesen ugyan sosem értettem, miért használ valaki még mindig ilyet, pár speciális esettől eltekintve, pl. egyszerű nyugdíjas, vagy kifejezetten strapabíró kell, de szerintem ilyen igények lesznek 10 év múlva is, de ahogy idősödnek a nosztalgiára vágyók, egyre kevesebb. A választék az elmúlt években inkább nőtt, mint csökkent volna, bár ennek a "megfigyeléstől" való félelem is lehet az oka, szóval nem is biztos, hogy csökkenni fog.
2023. ápr. 6. 12:37
 9/27 anonim ***** válasza:
83%

31 vagyok, mai napig nyomógombos telefont használok. Van egy okos is, azt pedig GPS-nek és csekkbefizetésre. Esetleg filmnézésre, ha hosszabb ideig kell várnom valahol. Ennyi.

Mi szükség van rá, rendszeresen? Mármint, igazából? Ha valami fontos, írják le, és elolvasom majd délután/este, Messengeren, minden nap. Ha valami nagyon sürgős, akkor ott a telefonszámom. Ha pedig valami életbevágó, akkor nem engem kell keresni, hanem mentőt/rendőrt.

Nem érdekelnek a kuponok, kamuakciók, engem nem fognak bevásárló zombivá tenni.

Nem érdekelnek mások fotói, megosztásai sem - és ha igen, este megnézem a laptopon.

Itt kb. véget is ér a lista, mert sokan csak ezekre használják. Azoknál oké, akik pl. vezető beosztásban vannak, és jöhet fontos e-mail. De ez 1%.

Szóval, cserélhetünk eszmét, hogy mégis, milyen VALÓDI ok van rá? Mert ahogy észrevettem, mindenki csak szuverén okot keres rá, hogy legyen.

2023. ápr. 6. 12:42
 10/27 anonim ***** válasza:
100%
"mindenki csak szuverén okot keres rá" Mert mi más kell? Olyan ami megfelel valakinek, aki fél a technológiától? Annak úgyse lesz jó semmiféle ok.
2023. ápr. 6. 12:44
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!