A hagyományos nyomógombos telefonoknak szerintetek van még jövőjük, így 2023-ban? pl:10 év múlva is lesz rájuk kereslet?
Mindig is lesznek olyan munkahelyek ahol sokkal ideálisabb egy hagyomânyos mobil.Az enyém is ilyen.Illetve még néhâny generáció lemegy addig amíg teljesen eltűnik az-az idős vagy középkorú korosztály akik nem különösebben fogékonyak a technológiâra.
Hülye példa de főnőköm majdnem 80 éves nagymamâja amikor megözvegyült lassan de biztosan megtanult okos telót kezelni és vígan elnetezget és elüti az időt.
A én szüleim pedig gyakorlatilag képtelenek rá és nem is érdekli őket.
31 vagyok, mai napig nyomógombos telefont használok. Van egy okos is, azt pedig GPS-nek és csekkbefizetésre. Esetleg filmnézésre, ha hosszabb ideig kell várnom valahol. Ennyi.
Mi szükség van rá, rendszeresen? Mármint, igazából? Ha valami fontos, írják le, és elolvasom majd délután/este, Messengeren, minden nap. Ha valami nagyon sürgős, akkor ott a telefonszámom. Ha pedig valami életbevágó, akkor nem engem kell keresni, hanem mentőt/rendőrt.
Nem érdekelnek a kuponok, kamuakciók, engem nem fognak bevásárló zombivá tenni.
Nem érdekelnek mások fotói, megosztásai sem - és ha igen, este megnézem a laptopon.
Itt kb. véget is ér a lista, mert sokan csak ezekre használják. Azoknál oké, akik pl. vezető beosztásban vannak, és jöhet fontos e-mail. De ez 1%.
Szóval, cserélhetünk eszmét, hogy mégis, milyen VALÓDI ok van rá? Mert ahogy észrevettem, mindenki csak szuverén okot keres rá, hogy legyen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!