A hagyományos nyomógombos telefonoknak szerintetek van még jövőjük, így 2023-ban? pl:10 év múlva is lesz rájuk kereslet?
Figyelt kérdés
#Nyomógombos telefonok jövője
2023. ápr. 6. 11:42
11/27 anonim válasza:
Az számomra nem valódi ok, hogy az ismerősei ételeit nézegesse az idővonalon.
12/27 anonim válasza:
...és miért félek a technikától? :DDD Úristen, ezt a szar kiforgatást...
13/27 anonim válasza:
"Az számomra nem valódi ok, hogy az ismerősei ételeit nézegesse az idővonalon." NEKED nem ok. És? Más meg szereti. Pont nem szorul senki sem az engedélyedre, vagy véleményedre. Mondom úgy hogy nem vagyok fent sem facebookon, se egyéb ilyen oldalon.
14/27 anonim válasza:
Manapság többnyire nyuggerek használják. Egy idő után mi leszünk a nyugger kategória, és nem hinném hogy okostelefonról visszatérnénk butatelefonra, max. hatalmas betűtípust állítunk be. Szóval igen, egyre kevesebb ilyen telefon lesz.
15/27 anonim válasza:
10 év múlva még esetleg.
De mikor eléri az a generáció is az öregkort, amelyik már viszonylag fiatalon használt okostelefont, max az elmaradott országokban lesznek használatban.
16/27 anonim válasza:
Majd ha lemegy az áruk az okosoknak, akkor átvehetik a helyüket. Nekem pl gombos van mert ez 3000 volt az Auchanba és teljesen használható. Mivel közmunkás vagyok és 80 ezer körül van a havi fizetésem, ezért nem vehetek drágább telcsit (így is néha éhezek). Szóval az ár a fő szempont. Amíg a gombosak olcsóbbak, addig nem mennek ki a divatból szerintem.
17/27 A kérdező kommentje:
Nem olyan drágák az okostelefonok utolsó.
Már 60 000ft-ért vehetsz használható telefont.
2023. ápr. 6. 18:29
18/27 anonim válasza:
Nem tudsz olvasni? Ez a 3000 Ft is súlyos tétel, te meg 60 ezer Ft-os telefonokat ajánlgatsz? Ráadásul vannak jóval olcsóbb használhatók is.
19/27 A kérdező kommentje:
Nem csak ironizált? :)
3000ft-os telefon nem létezik.
2023. ápr. 6. 21:22
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!