Iphone 14 pro max, vagy samsung s23 ultra? Ti melyiket vennétek nek hosszú távra?
Attól függ, eddig milyen telefont használtál, mi volt a véleményed róla, szeretnél-e valami újat kipróbálni. Mindkettő operációs rendszere jó, egyik sem tud többet/kevesebbet a másiknál. Ebben az árkategóriában már minőségi telefonokat kapsz, és legalább 3 évig el fog menni, esetleg egy akkucserét belekalkulálva.
Nekem egy 6s-em volt, 8 évig ment, tavaly adtam el, mert Xs Max-ra váltottam. Volt mellette egy Huawei Y6II, ami idén 7 éves, szintén semmi baja, csak az akksija gyengélkedik.
Android vonalon samsugos vagyok és más nem is kellene DE 34 évesen már nem remegek azért hogy mindig a legjobb legújabb telefonom legyen és mivel nekem s23U van barátnőmnek meg XS így látom mind 2 oldalt.
Nagyon szeretem a samsungot de hosszú távra az iphone jobb
Vszeg a következő telefonom már egy iphone lesz kb 3 év múlva nagyon stabilak és az iphone XS villámgyors a mai napig úgy hogy már 4 éves telefon ugyan ilyen samsung (s10) olyan lassú volt hogy ....
S23U m van de stabilitásban és sebességben egyértelműen az iphone sokkal de sokkal jobb ha egy 5 éves ciklust nézünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!