Miért istenítik sokan az iphone telefonokat, amikor van sokkal jobb telefon is olcsóbban?
Figyelt kérdés
Pl. A Samsung is kb. 1,5-2x jobb mobil, jobb hardver, gyorsabb, jobb kamera... És nagyjából ugyan annyi a legdrágább készüléke.
Akkor mi ez az iphone mánia egyeseknél?
#fosiphone #szariphone #fosapple #szarapple #trágyaiphone #trágyaaple
2023. márc. 26. 00:50
21/27 anonim válasza:
#20 Egyetértek, viszont a processzoros részbe belekötnék. Hál'istennek a Samsung leállt az Exynos processzorokkal, és inkább Qualcommot kezdett el használni, ami számos más közép/felsőkategóriás készülékben is ott van.
22/27 anonim válasza:
21. Úgy tudom hogy a Qualcomm Snapdragon 8 gen 2 for Galaxy a jelenleg létező legerősebb telefon processzor.
23/27 anonim válasza:
#22 Akkor ezt nagyon jól tudod, ott is ketyeg néhány Hz-cel a telefonomban, amiről ezt a hozzászólást írom.:D Mondjuk már pedzegetik az új szériát Snapdragonból, ha jól tudom.
24/27 anonim válasza:
23. Igen-igen, nemsokára jön a 8+ gen 2. Valószínűleg az lesz a Zfold 5-ben és a Tab S9 Ultrában is. Lehet hogy ott is lesz egy for Galaxy kiadás.
25/27 anonim válasza:
Gondolom akkor ezt már megkapja az S24 széria is ősszel, bár én le nem váltanám a mostani telefonomat.
26/27 anonim válasza:
Az ájfonban az ökoszisztéma az extra amitől különleges. Minden eszköz együtt tud működni és ezzel egyedülálló. Egyszerűen baromi kényelmes hogy egy rendszert használ a laptop, teló, óra, füles. Talán a Microsoft a csempés telóját nem építi le, kidobott volna egy órát meg fülest meg hasonló tech szarokat ladbába tudott volna rúgni. Androidnál meg nem tudok olyanról ami hasonló lenne mint amit az ájfon csinál. De ha igen homályosítson fel :D
De amúgy meg ez egyéni preferencia kinek mi a szimpi akkor vegye azt.
27/27 anonim válasza:
En soha nem mondtam azt hogy az iphone vagy a samsung vagy barmi jo es azt kell venni, miert mondanam? Nem fizettek nekem, hogy mondjam azt, ha meg azt mondom csak nekik termelem a penzt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!