Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Az Oppo telefonokat a Huawei...

Anonimkrd kérdése:

Az Oppo telefonokat a Huawei gyártja?

Figyelt kérdés
Telefonokat nézegettem, és ketten is említették, az egyik egy telefonos boltban volt eladó, és azt mondták az Oppo Huawei gyártmány, de nem találtam a neten erről semmi infót. A Huawei leányvállalatai között mind Oppo.

2023. jan. 17. 10:30
 1/6 anonim válasza:
18%

Én úgy tudom, hogy Huawei gyártmány, ha megnézed, a 2 gyártó telefonja erősen hasonlítanak egymáshoz.

Meg általában a boltokban egész jól informáltak.

2023. jan. 17. 10:36
 2/6 anonim válasza:
86%
Nem. Az Oppo teljesen más cég.
2023. jan. 17. 13:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Az Oppo a BBK Electronics vállalat egyik márkája, ők gyártják. a Huawei teljesen másik cég. Hogy magát a gyártást ki végzi, én a Flextronics-ra tippelnék.
2023. jan. 17. 13:56
 4/6 anonim ***** válasza:
75%

Pete Lau révén:

[link]

a Oneplushoz köthető, de teljesen más cég.

És nincs köze a BBK Electronicshoz:

[link]

2023. jan. 17. 15:10
 5/6 anonim ***** válasza:
77%

#4 Te elolvastad, amit linkeltél?

Oda van írva, hogy "OnePlus co-founder and CEO Pete Lau is formerly of huge Chinese phone brand Oppo, which is widely reported to be part of an even bigger company called BBK Electronics..."

2023. jan. 17. 17:17
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

#5: igen elolvastam.

A "widely reported" arra utal, hogy erről sokan értekeztek.

De utána az Oppo nyilatkozatát is közlik:

"And Oppo has no relationship with BBK.”"

tehát az Opponak NINCS KAPCSOLATA a BBK-val.

A Vivo - a BBK egyik leányvállalata - is cáfolja a kapcsolatukat:

"We invest in our own R&D and product development resources, and do not share with OPPO, OnePlus or any other brands in both the software and hardware development."

2023. jan. 17. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!