A huawei telefonokat/tabletokat már lehetetlen rootolni?
Ma már semmit sem érdemes rootolni.
Néhány app el sem indul rootolva pl elektronikus ellenörző, bank appok
El lehet előlük "rejteni" a rootolást, de macerás.
A garanciád elveszik ha rájönnek hogy rootoltál.
De a kérdésedre a válasz, igen, ha találsz megfelelő ROM-ot hozzá, akkor lehet rootolni Huaweit.
A Huaweik NEM rootolhatóak, bárki bármit mond.
Ki kell nyitni a bootloadert, amihez kulcs kell, a kulcsosztást meg régen megszüntette a Huawei.
Ha mókolni akarod a telefonod, a Huawei nem a te márkád, mert ezeket tényleg lehetetlen.
Én annak idején próbáltam rootolni a honor telefonomat, a fejlesztői beállításokban a bootloadert ki tudtam nyitni, de amikor beléptem a boot menübe, kérte volna az FRP lock kódját. Tehát elakadtam.
És én is azt mondom, hogy az ilyen kingoroot és társait felejtsd el, mert könnyen bricket csinál a telefonból.
Ki lehet nyitni a Huawei és Honor telefonok bootladerjét, így a root vagy custom rom felrakása is megvalósítható. Én is egy rootolt, Lineage OS-t futtató Huawei ags2-w09 tabletről írok.
Igaz, ehhez első lépésként a tablet/telefon hátulját le kell szedni és a tesztpontot leföldelni, így fel fogja ismerni a PotatoNV szoftver. Részletek a linken:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!