Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » A huawei telefonokat/tabletoka...

A huawei telefonokat/tabletokat már lehetetlen rootolni?

Figyelt kérdés

2021. jan. 18. 00:16
A kérdező szavazást indított:
Nem lehet
Lehet könnyen
Lehet ugyanúgy mint a többit
Lehet csak nehezen
Lehet csak nagyon nehezen
9 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
63%

Ma már semmit sem érdemes rootolni.

Néhány app el sem indul rootolva pl elektronikus ellenörző, bank appok

El lehet előlük "rejteni" a rootolást, de macerás.

A garanciád elveszik ha rájönnek hogy rootoltál.

De a kérdésedre a válasz, igen, ha találsz megfelelő ROM-ot hozzá, akkor lehet rootolni Huaweit.

2021. jan. 18. 00:42
 2/5 anonim ***** válasza:
86%
Ja és ezeket a "Megnyomom a nagy piros gombot és már rootolva is van" programokat felejtsd el.
2021. jan. 18. 00:43
 3/5 anonim ***** válasza:
59%

A Huaweik NEM rootolhatóak, bárki bármit mond.

Ki kell nyitni a bootloadert, amihez kulcs kell, a kulcsosztást meg régen megszüntette a Huawei.

Ha mókolni akarod a telefonod, a Huawei nem a te márkád, mert ezeket tényleg lehetetlen.

2021. jan. 18. 08:51
 4/5 anonim ***** válasza:
71%

Én annak idején próbáltam rootolni a honor telefonomat, a fejlesztői beállításokban a bootloadert ki tudtam nyitni, de amikor beléptem a boot menübe, kérte volna az FRP lock kódját. Tehát elakadtam.

És én is azt mondom, hogy az ilyen kingoroot és társait felejtsd el, mert könnyen bricket csinál a telefonból.

2021. jan. 18. 10:29
 5/5 anonim válasza:

Ki lehet nyitni a Huawei és Honor telefonok bootladerjét, így a root vagy custom rom felrakása is megvalósítható. Én is egy rootolt, Lineage OS-t futtató Huawei ags2-w09 tabletről írok.

Igaz, ehhez első lépésként a tablet/telefon hátulját le kell szedni és a tesztpontot leföldelni, így fel fogja ismerni a PotatoNV szoftver. Részletek a linken:

[link]

máj. 5. 01:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!