Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért istenítik sokan az...

Miért istenítik sokan az iphone telefonokat, amikor van sokkal jobb telefon is olcsóbban?

Figyelt kérdés

Pl. A Samsung is kb. 1,5-2x jobb mobil, jobb hardver, gyorsabb, jobb kamera... És nagyjából ugyan annyi a legdrágább készüléke.

Akkor mi ez az iphone mánia egyeseknél?

#fosiphone #szariphone #fosapple #szarapple #trágyaiphone #trágyaaple
2023. márc. 26. 00:50
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Jaja, itt a gyakorin nem divat a komoly / normális kérdés.
2023. márc. 26. 08:37
 12/27 anonim ***** válasza:
65%
5. "Hú négyes, de jól leírtad azt, amit eleve hallani akartam, a többi meg huje, mert nem azt írja, amit én gondolok(ergo igaz)."
2023. márc. 26. 10:07
 13/27 anonim ***** válasza:
46%
10. Hát ilyen még nem. 👍😆
2023. márc. 26. 10:08
 14/27 anonim ***** válasza:
55%

Mondjuk az is kapitalizmus ha elmész és megveszed a Samsung-t.

Nem leszel attól sem jobb, sem rosszabb.

2023. márc. 26. 12:55
 15/27 anonim ***** válasza:
9%
#14 Ez így oké, csak mondjuk egy Samsung telefon mellé nem kell megvenned egy Macbookot, ha esetleg adatokat akarsz továbbítani a laptopod és a telefonod között, okosórából olyat veszel, amilyet akarsz, nem százezrekért egy iFost, illetve úgy módosítgatod az oprendszert(ROM szinten is), ahogy az neked tetszik.
2023. márc. 26. 13:03
 16/27 anonim ***** válasza:
46%

#15.Ezek mind tévhitek amiket felsoroltál.

Nem kötelező Macbook-t venni, tudod Windows-n is továbbítani az adatokat(arra is feltehető az Icloud alkalmazás).

Okosórából is ugyan úgy működik minden mint az androidos telefonoknál.

Oprendszer módosítása továbbra is kis réteg, nem mellesleg ha jó az IOS miért kéne elrontani?

Úgy látszik életedben nem használtál iPhone-t.

Igen vannak hülyeségei az IOS-nek is(nehézkes fájlkezelés, túl egyformák az app-k, drágák a tartozékok stb.)de viszont vannak olyan előnyei ami a másik oldalon nincsenek(iszonyat hosszú support, rengeteg megbízható szakszervíz)

2023. márc. 26. 13:08
 17/27 anonim ***** válasza:
27%
2 hónapig használtam anno egy céges 8-ast, aztán inkább visszaadtam, nekem ilyen nem kell. "Iszonyat hosszú support, rengeteg megbízható szakszerviz". Lol, ezen tényleg felröhögtem. Ingyen van minden, ugye? A szoftverfrissítéseket még megértem, de pl a Samsungnál is ugyanígy van, 4 évig rendszeresen adnak ki frissítéseket az adott modellhez. De a szakszervizes résznél elakadtam, az már tényleg csak vicc, jó pénzért 😂
2023. márc. 26. 13:22
 18/27 anonim ***** válasza:
47%

#17.Nekem 2. éve úgy hogy 10 évig használtam androidot.

Igazából azt kell mondjam egyik sem jobb/rosszabb a másiktól.

Amit el kell ismerni, az Apple jobban felismeri a piacot és kevesebb készülékkel is sokkal jobban lefedi. Engem azért vettek meg kilóra.

Meg a feljebbiek miatt.

Na igen 4 év, de csak az S szériánál, míg az Apple ugyan úgy megadja az 5 évet a SE szériára is, és ez a nem mindegy.

A szakszervízelés nem ingyenes, de legalább nem a Telemaxba kell beadni ami elég rosszhírű szerviz.

2023. márc. 26. 15:02
 19/27 anonim ***** válasza:
9%
Hát nemtom, én anno Sonykkal kezdtem, aztán váltottam Samsungra, amikor kezdtek elszállni. S8, Note 10, és most egy S23 ultrát gyűrök. Legalább 3-4 évre tervezek egy telefonnal, és soha nem fordult még elő olyan, hogy szervízbe kellett volna vinnem. Tény, hogy az Apple-nek jó a marketingje. Telefonon viszonylag felhasználóbarát a kezelőfelület(bár én rühellem), de a hardvert tekintve szerintem túlárazott, illetve még mindig ott van az, hogy úgymond "beakaszt", magával ránt, és még több Apple-cuccot veszel.
2023. márc. 26. 15:28
 20/27 anonim ***** válasza:
35%

Olcsóbban nem kapsz jobbat, max ugyan annyiért. Nézd meg mennyibe kerülnek az új Samsungok, sajnos az sem olcsóbb.

" Samsung is kb. 1,5-2x jobb mobil, jobb hardver, gyorsabb, jobb kamera..." Ha részletesen összehasonlítunk egy S23 Ultrát egy Iphone 14 Pro Max-al, akkor láthatjuk hogy nincs szignifikáns különbség egyik telefon javára sem és ugyan annyiba kerülnek. Processzorban sem sokkal jobb a Samsung, tesztek alapján ugyan olyan erős mindkettő. Csak arra szeretnék kijukadni hogy több mint 1 éve, a megainfláció előtt nagyon jó vétel volt az Apple mint felsőkategóriás telefon és még most sem drágább a hasonló tudásúakhoz képest.

"Miért istenítik sokan az iphone telefonokat,"

Alapvetően az okostelefon gyártók közül ők futottak be leghamarabb, ezáltal hírnevet szereztek. Ezentúl jött még a mézes-mázas marketing és végül, tetszik vagy sem, egy divattelefon lett az Apple. Ez annyit jelent, hogy aki nem ért annyira a telefonokhoz, de van pénze az valószínűleg Applet vesz, akkor is ha az igényeinek valójában jobban megfelelne egy másik gyártó terméke. Ilyen divattermék még a Galaxy Flip is. Persze a tudatos vásárló is gyakran az Applet válassza mert tényleg jó telefonok, igaz vannak hiányosságai. Van az a réteg, aki pedig reflexből utálja az Applet, pont azért mert divattermék és ezért már csak azért sem veszi meg. Én szeretem az Iphoneokat, de a céget eléggé taszítónak találom több szempontból is, amiket most nem fogok leírni. Egyébként Samsung is egyre inkább divattermék---> ezáltal ott is kialakult már egy rajongói és egy reflexból utáló réteg. Itt azért a szakadék jóval keskenyebb mint az Applenél.

2023. márc. 26. 15:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!