Megéri nekem az Iphone 14 pro?
Nem vagyok egy nagy technikai zseni ezért is fordulok hozzátok szóval légyszi ne ugorjatok nekem ha hülyeség a kérdésem :D
Szeretnék egy új telefont venni pontosabban Iphone 13 14 14pro amin gondolkoztam.
Ami érdekelne, hogy mennyire éri meg a 14 pro? Nekem nagyon fontos a jó kamera (főként koncertfelvételek miatt) és tudom, hogy a 14pro-nak a legjobb a felsoroltak közül.
De valaki azt mondta, hogy számomra nem éri meg a Pro mert nem vagyok content creator/profi kamerás stb. nem tudnám kihasználni a lehetőségeket és simán elég lenne egy 13/14.
De hát a Pro-nak mégis 12 helyett 48 megapixel a kamerája. Vagy ezen a szinten ez tényleg nem lényeges szempont?
És ha egyszer veszek egy újat akkor nem 1-2 évre tervezek, inkább megveszem a drágábbat de jobbat
Remélem érthető, hogy mire is irányul a kérdésem.
Köszönöm előre is :)
Én nemrég (2022-ben) vettem egy elfekvő vadiuj iPhone 8-ast, gondoltam céges mobilnak jó lesz.
Az első videokonfon kikapcsolt túlmelegedés miatt:)
Pár perc után, a tokot levéve és rá engedve az ablakból a hűvös levegőt vissza tudtam kapcsolódni és forrón ugyan, de végigcsinálta.
Ezt csak arra írom, hogy a hardverkövetelmények évről évre nagyobbat, szerintem a Pro akkor éri meg, ha 3-4-5 évre is akár meg akarod tartani. Mert “future proofabb” mint a sima.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!