Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri nekem az Iphone 14 pro?

Vivienx99 kérdése:

Megéri nekem az Iphone 14 pro?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nagy technikai zseni ezért is fordulok hozzátok szóval légyszi ne ugorjatok nekem ha hülyeség a kérdésem :D

Szeretnék egy új telefont venni pontosabban Iphone 13 14 14pro amin gondolkoztam.

Ami érdekelne, hogy mennyire éri meg a 14 pro? Nekem nagyon fontos a jó kamera (főként koncertfelvételek miatt) és tudom, hogy a 14pro-nak a legjobb a felsoroltak közül.

De valaki azt mondta, hogy számomra nem éri meg a Pro mert nem vagyok content creator/profi kamerás stb. nem tudnám kihasználni a lehetőségeket és simán elég lenne egy 13/14.

De hát a Pro-nak mégis 12 helyett 48 megapixel a kamerája. Vagy ezen a szinten ez tényleg nem lényeges szempont?

És ha egyszer veszek egy újat akkor nem 1-2 évre tervezek, inkább megveszem a drágábbat de jobbat

Remélem érthető, hogy mire is irányul a kérdésem.

Köszönöm előre is :)

2023. márc. 22. 22:49
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
En 14 prot vettem részletre
2023. ápr. 5. 02:12
 12/18 anonim ***** válasza:
Csajozásban többet hoz a Pro.
2023. ápr. 8. 16:31
 13/18 anonim ***** válasza:
A csajok nem díjazzák ha a kamerák számán sporolsz
2023. ápr. 8. 16:47
 14/18 anonim ***** válasza:
100%

13

lehet vele csajozni?

2023. ápr. 8. 23:42
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Anglia baratom iPhone 14 Pro-t vett, azt mondja hogy ott sokan evente cserelik
2023. ápr. 8. 23:57
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem éri meg, mert nem tudod kihasználni a képességeit. Nem tudom valaki miert veszi meg ezeket, ha nem tudjak kihasználni,
2023. ápr. 9. 00:15
 17/18 anonim ***** válasza:
100%
16 Szerintem senki nem tudja kihasznalni megis megveszik
2023. ápr. 9. 00:24
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nemrég (2022-ben) vettem egy elfekvő vadiuj iPhone 8-ast, gondoltam céges mobilnak jó lesz.

Az első videokonfon kikapcsolt túlmelegedés miatt:)

Pár perc után, a tokot levéve és rá engedve az ablakból a hűvös levegőt vissza tudtam kapcsolódni és forrón ugyan, de végigcsinálta.

Ezt csak arra írom, hogy a hardverkövetelmények évről évre nagyobbat, szerintem a Pro akkor éri meg, ha 3-4-5 évre is akár meg akarod tartani. Mert “future proofabb” mint a sima.

2023. ápr. 9. 00:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!