Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megéri nekem az Iphone 14 pro?

Vivienx99 kérdése:

Megéri nekem az Iphone 14 pro?

Figyelt kérdés

Nem vagyok egy nagy technikai zseni ezért is fordulok hozzátok szóval légyszi ne ugorjatok nekem ha hülyeség a kérdésem :D

Szeretnék egy új telefont venni pontosabban Iphone 13 14 14pro amin gondolkoztam.

Ami érdekelne, hogy mennyire éri meg a 14 pro? Nekem nagyon fontos a jó kamera (főként koncertfelvételek miatt) és tudom, hogy a 14pro-nak a legjobb a felsoroltak közül.

De valaki azt mondta, hogy számomra nem éri meg a Pro mert nem vagyok content creator/profi kamerás stb. nem tudnám kihasználni a lehetőségeket és simán elég lenne egy 13/14.

De hát a Pro-nak mégis 12 helyett 48 megapixel a kamerája. Vagy ezen a szinten ez tényleg nem lényeges szempont?

És ha egyszer veszek egy újat akkor nem 1-2 évre tervezek, inkább megveszem a drágábbat de jobbat

Remélem érthető, hogy mire is irányul a kérdésem.

Köszönöm előre is :)

2023. márc. 22. 22:49
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha megvan rá a kereted vedd meg a pro-t.
2023. márc. 23. 01:11
 2/18 anonim ***** válasza:
44%

Felesleges megvenni a felsőkategóriás telefonokat, mert nem éri meg.

Totál pénzkidobás, válasz egy sokkal olcsóbbat.

2023. márc. 23. 01:19
 3/18 anonim ***** válasza:
95%

Én sem vagyok kontent kreátor, mégis a prot vettem, mert sokat fotózom. Eladtam a kis szappantartó fényképezőmet, mert az iPhone Pro sorozat kamerái nekem bőven elegek. A 3x-os zoom nagyon jó a Pro verzióban! Ha sokat fotózol, videózol, akkor mindenképpen a Pro sorozat!!

Ja és 256GB tárhely! Annál kevesebb nem lesz elég!

2023. márc. 23. 07:38
 4/18 anonim ***** válasza:
73%

Természetesen a 14 Pro jobb videót és képet fog készíteni, mint egy sima 13/14, vagy egy 13 Pro. Az mondjuk más kérdés, hogy látványos lesz-e a különbség.

De mivel nem ismerjük az anyagi helyzetedet, ezért nem tudunk a "megéri" részére válaszolni. Ha összesen annyi félretett pénzed van, mint a telefon ára, akkor nyilván nem. Ha valami jól fizető munkád van és 2 heti béred a telefon ára, akkor meg nem igazán tudnék érvet mondani, hogy miért ne.

2023. márc. 23. 12:46
 5/18 NTBS ***** válasza:
0%
Ha nincs szükség a tudására, akkor minek.
2023. márc. 23. 13:28
 6/18 A kérdező kommentje:

Keretbe belefér, max 1 hónappal később veszem meg a telefont, az nem lényeg :)

A nagy kérdés csak az, hogy megéri-e vajon az a plusz pénz a Pro-ra vagy sem. Mert úgymond feleslegesen nem fizetek többet

2023. márc. 23. 22:51
 7/18 anonim ***** válasza:
70%

Hát én a helyedben beírnám a youtube-ba, hogy iphone 14 14 pro video test vagy video comparison és megnéznék párat.

Látványos különbség nem lesz. Bár mondjuk ha koncerteket szeretnél felvenni, akkor lehet, hogy a Pro modellek optikai zoom kamerája azért nem hátrány.

Mondjuk az már egy totál másik kérdés, hogy mennyi értelme van egy mobiltelefonnal és annak a kamerájával koncertet rögzíteni... Sosem fogod visszanézni ezeket a felvételeket és ha a kép jó is lesz rajtuk - amit a villódzó fények miatt nem tartok valószínűnek - akkor is rossz lesz a hangminőség.

2023. márc. 23. 23:15
 8/18 anonim ***** válasza:
melyiket vetted vegul?
2023. márc. 28. 18:14
 9/18 A kérdező kommentje:
A héten fogom megvenni csak megvárom a fizut. 14 mellett döntöttem
2023. ápr. 5. 02:00
 10/18 anonim ***** válasza:
Te tudod
2023. ápr. 5. 02:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!