Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Megmerjem venni ebből a...

Megmerjem venni ebből a boltból (xre.hu) ezt a Galaxy S22-őt?

Figyelt kérdés

[link]

Valahogy nem tűnik túl szimpatikusnak, hogy csak készpénzben és csak futárnál lehet fizetni. Kicsit olyan sumákolás szaga van.

Árban viszont ők a legjobbak most.

2023. márc. 15. 17:21
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Az utánvétes fizetés a legbiztonságosabb, hiszen előreutalásnál semmi nem garantálja, hogy valaha is megkapod a terméket, de ha csak utána fizeted ki miután a termék a kezedben van akkor nincs mit vesztened.

Annyi, hogy amíg ott a futár ellenőrizd a terméket, hogy azt kaptad, amit rendeltél és nem sérült-e.

2023. márc. 15. 17:32
 2/5 anonim ***** válasza:
75%
Az ilyen webshopoknál nem attól kell tartani, hogy nem kapod meg a készüléket vagy hogy nem azt kapod, amit rendeltél, hanem a garanciális ügyintézés az, ami nehézkes, továbbá a szállítási idő is elhúzódhat. Azért írja, hogy csak házhozszállítás, mert dropshippingel. Nincs üzlet, nincs raktár, otthonról egy lakásból/házból teljesíti a rendelésed úgy, hogy Ő is lerendeli valahonnan, átveszi, majd továbbküldi neked!
2023. márc. 15. 17:38
 3/5 A kérdező kommentje:

Sehol nem írtam, hogy attól tartanék, hogy lehúznak pénzzel.

Inkább olyasmire gondoltam amit a #2 írt, hogy macerás garanciáztatás és hasonlók. Azzal tisztában vagyok, hogy nincs saját árukészlet és valahonnan EU-s lerakatból rendelik.

Legalábbis EU modellt írtak, így nem hinném, hogy tengerentúli helyről származna a telefon.

Az meg hogy kizárólag csak készpénzzel lehet fizetni, szerintem azért mert valamit sumákolnak. Egy valamire való webshopban alap a digitális fizetés. Csak ugye annak nyoma van, és nehezebb úgy áfát vagy egyebet csalni.

Mindegy, inkább megveszem máshonnan 20 ezerrel drágábban, nem merem bevállalni ezt webshopot.

2023. márc. 15. 18:12
 4/5 anonim ***** válasza:

A kapcsolat menüpontban csak egy űrlap érhető el, az ÁSZF-ben szereplő cím egy székhelyszolgáltatóé. A cég az utolsó pénzügyi beszámolóját 2021-ben nyújtotta be.

Ezek alapján én ilyen értékű telefont nem vennék tőlük.

2023. márc. 15. 21:13
 5/5 anonim ***** válasza:

És miért baj, hogy a futárnál fizeted ki? Pedig szerintem készpénzben a futárnál sokkal biztonságosabb, mint előreutalással vagy kártyával! Sajnos amilyen világot most élünk:

Előre utalással rizikós, mert utána már ki tudja, hogy megkapod-e a rendelt terméket, ha olyan a webshop, vagy hogy egyáltalán épségben érkezik-e. Ha meg kártyával, nem biztos hogy a futár esetleg nem akar szó nélkül “plusz borravalót”, és néhány ezressel többet üt be a terminálba... Futárnál ellenőrzöd a csomag tartalmát, a kp. meg kisebb garancia rá, hogy nem húznak le a tudtod nélkül! Én a netről mindig mindent utánvéttel rendelek, semmi ilyesmi gond nem volt még ebből adódóan!

Jobbfajta webshopokban a garanciával sincs gond, de ha biztosabbat akarsz, akkor vedd meg olyan helyen, aminek van valós üzlete, például: szolgáltató, Media Markt, Euronics, Aqua, FirstPhone.

Viszont amelyik webshop nem fizet Áfát, azt az Árukereső külön jegyzi, a boltok listájának legalján!

2023. márc. 15. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!