Android: másik telefonra költözés, összes Viber-üzenet megtartásával?
Android esetén ha valaki másik telefonra szeretne váltani, az összes Viber-üzenet megtartásával, mi a teendő?
Jól gondolom, hogy a Viber tud olyat, hogy "online biztonsági mentés", ezt az adott készüléken kell elvégezni, majd az új készüléknek "visszaállítás" vagy más módon kell ezt végrehajtani?
Igen, de ha nem értesz hozzá, akkor minimális díj ellenében ezt ha szolgáltatónál vagy esetleg MediaMarktba, Euronicsba, ilyesmi helyeken veszed az új telefont, összességében - az új telefon árához képest elenyésző összegért - max. párezer forintért - elvégzik neked, helyetted.
Ha már telefonra kiadsz egy bármekkora összeget, akkor ezt az 1-2 ezer forintot én erre nem sajnálnám. S akkor nincs vele gondod. Nekem ennyit mindig megért a dolog.
Valakinek kell segítenem és nem ilyen helyen vette a telefont.
Soha nem használtam még Android-rendszert, de szeretnék utánanézni mit és hogyan kell, mert más még ennyire se ért hozzá, csak felhasználói szinten.
A lépések érdekelnek: jól gondolom -e, telefonon "Viber biztonsági mentés", az új készüléken meg amiután telepítésre került a Viber, "visszaállítás biztonsági mentésből" vagy hasonló opció és át is tett minden üzenetet.
Bármilyen, "tutorial video" ajánlásnak örülnék. Fontos hogy ne tűnjön el semmi és átmenjenek a kontaktok, az üzenetek stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!