Android-ios költözés úgy hogy mind két telefon adata kerüljön át a másik készülékre?
Van egy samsung galaxy s8(magán telefon) és egy iphone6(céges) készülékem.
Ki szeretném cserélni a kettőt (mendent beleértve: sim kártya,névjegyek,fotók,jegyzetek,emailok).
Arra az esetre számos megoldást találtam hogy egyikről a másikra hogy lehet költözni, azonban olyat nem hogy kicserélődjön a kettő.
Hogy lehet ezt a legegyszerűbben megoldani?
Szerintem úgy lehetne, hogy gépen egyik könyvtárba egyik, másik könyvtárba másik teló tartalmát mented le és fordítva töltöd vissza.
Keress rá a Mobiletrans-ra, a próbaverzió nem tudom: mit tud.
sim kártya - Ártakod fizikailag.
névjegyek - Android-on is iOS-en is lehet importálni/exportálni/kimenteni a névjegyeket. (Persze ha sim kártyára vagy e-mail címre vannak mentve, sok értelme nincs a külön kimentésnek)
fotók - Kimásolod őket valahova, vagy feltöltöd valami felhőtárhelyre.
jegyzetek -Itt is kell legyen megosztás funkció.
emailok - Az e-mail-ek e-mail címhez vannak kötve, nem eszközhöz. Kijelentkezel, s bejelentkezel a másikkal.
Ami problémás lehet itt, szerintem a jegyzetek. Nem biztos hogy a telefonok olyan formátumba mentik őket, amit a másik tud kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!