Költözés IPhone-ról Androidra. De hogyan?
Tegnap vettem egy Xiaomi okostelefont, és arra szeretném lecserélni a régi IPhone telefonomat.
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudom átrakni mind a több, mint 5000 képemet, és videómat az új Androidos készülékemre? Hallottam a Google Fotók szolgáltatásról, de azt is hallottam, hogy az már csak 15 GB adatot enged feltölteni, de nekem több van. Ilyenkor mit tudok tenni?
Ezen kívül még a névjegyeimet, az SMS-eket, a híváslistát is szeretném átmásolni. Valaki tudna segíteni?
Nem értek ehez.
Nem ez volt a kérdés 👇
Valaki hasznos, és érdemi választ esetleg tudna adni?
Egy lehetőség, hogy a képeket/videókat átrakod PC-re vagy Mac-re és onnan az új telóra, a névjegyeket pedig lemented a SIM kártyára, majd beleteszed az új telóba. Bár így a híváslista és az SMS-ek elvesznek.
Másik lehetőség egy alkalmazás használata. Na most van egy olyan, hogy "move to ios", ami értelemszerűen androidról iphone-ra visz át minden adatot. Ennek viszont nem tudom, hogy van e "fordított" változata, ami androidra viszi át az adatokat... Én a helyedben az AppStore-ban keresnék valami ilyesmit, hátha van. Mondjuk move to android vagy switch to android néven.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!