Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lejárt garanciájú Samsung...

Lejárt garanciájú Samsung telefon javítattása megoldható?

Figyelt kérdés
2019-ben, eMag-on vásárolt Samsung telefon 2021 év végén beázott, így a kijelző nem működik. Emag által még el tudtam küldeni javítattásra, de visszaküldték, mivel már lejárt a garancia. Kaptam egy árajánlatot, de nem éltem vele (meg az az ajánlat amúgy is csak 30 napig volt érvényes). Viszont most szeretném megcsináltatni. Hogy lehetséges úgy, hogy szervíz nincs a közelemben? Egyáltalán megjavítják úgy, hogy beázás miatt romlott meg? Nem zavar, ha fizetni kell, mivel lejárt a garancia alapból. Samsung weboldalán nem találtam sok mindent. Azt láttam, hogy lehet Postaponton keresztül leadni, de azt se tudom, hova kellene küldeni a javítandó készüléket. TMX?

2023. márc. 12. 14:50
 1/1 anonim ***** válasza:
100%
Bármelyik szervizbe beviheted.
2023. márc. 12. 14:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!