Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a rosseb kerül egy telefonb...

Mi a rosseb kerül egy telefonba 4-5 ezerbe vagy még annál is többe? Ki az aki megveszi? Ha én megnyerném az ötöst a lottón akkor sem adnék ki ennyi pénzt. Tételezzük fel van egy négytagú család. Ha csak 150-ért vesznek telót akkor is 600.

Figyelt kérdés
Plusz az előfizetés mindegyiknek. Közel egy millió vagy még több is egy négy tagú család telefonálása. Ez szerintem nonszensz. Szerintetek?
2023. febr. 26. 21:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"Ki az aki megveszi?"

hamár legyártják őket, elkapkodják ...

2023. febr. 27. 14:00
 22/24 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki maga tudja eldönteni, hogy milyen telefonra van szüksége, akár racionális, akár érzelmi okokból. Innentől kezdve az ő dolga, hogy mire mennyit költ. Senkinek nem kötelező félmillás telefont venni. Lehet már 20 ezerért is kapni, csak az nem Samsung Galaxy, meg iPhone lesz, hanem nyomgombos Nokia. Kinek mire kell. Ha neked csak arra, hogy telefonálj, meg SMS-t írj, akkor az is bőven elég. Más meg szeretné, ha a levelezését is tudná kezelni rajta, képeket és videókat is akarna rögzíteni, térinformatikai jellegű szoftvereket is futtatna rajta, és még most felsorolhatnék egy 10-20 másik alkalmazási területet is. Ez van. Nem vagyunk egyformák. Csak az értelmesebb ember nem akad fenn ezen. Egész biztos, hogy neked is van olyan eszközöd, aminél lehetne jóval olcsóbbat is kapni.
2023. febr. 27. 14:41
 23/24 A kérdező kommentje:
Bocsi. 4-5 száz ezret akartam írni.
2023. febr. 27. 14:51
 24/24 anonim ***** válasza:

5 ezerért is drága, ne szabadkoz

:)

2023. febr. 27. 15:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!