Örököltem nagymamámtól egy iPhone t aki sajnos elhunyt!Face id ugyebár nem nyitja fel és a jelkódot sem tudja a család!Lehet ezzel valamit kezdeni v mit tudnék csinálni vele vagy ilyenkor kuka?
Tipikus családi szitu, hogy egy öregasszony iPhone-t birtokol.
Nem inkább loptad/találtad..?
FaceID nem nyitja fel? Hogyhogy?
06 80 983 435 ez az Apple magyar ügyfélszolgálati száma. Itt tudod elintézni hogy feloldják. Be kell venni a hagyatéki leltárba - sorozatszám szerint - és a hagyaréki tárgyaláson a közjegyzőtől kapott végzéssel lehet bizonyítani az Apple felé, hogy a tiéd. Irassátok bele, hogy a készüléket ki örökli.
De mivel iOS 3.1.3 a legfrissebb oprendszer rá, érdeme lenne egy gyári visszaállítást csinálni rajta, mert azon még nem volt iCloud zár. Persze így az adatok elvesznek.
Jajj bakker én úgy olvastam, hogy iPhone 1 :D
Ha 11 pro akkor az van amit fentebb írtam. Valakinek a nevére kell vennie a hagyatéki eljárás során. Utána ő kezdeményezheti az Applenél a készülék feloldását.
Hívd fel az applet a fenti számon, ők megmondják sokkal pontosabban hogy mi a helyzet.
Nem kuka, de lesz egy kis ügyintézés vele.
“Face id nem nyitja fel, hogyhogy”
Csukott szemmel nem működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!