Vettem egy Iphone 12est. Nagyon rossz minőségű képeket készít, pedig csak dicséretet olvastam róla. Vagy valamit rosszul csinálok? kell hozzá vmi app? mert a gyári szinte semmi beállítást nem enged. Nem vagyok bolond, csak ez az első apple termékem.
Azért első körben jó fényviszonyok mellett, szabadban, mondjuk délután, napnak háttal.
Aztán formálj véleményt.
Mutass tesztképeket!
Fóliát levetted? :D
Mit jelent az,hogy "nagyon rossz minőség"?
Nekem iphone 11-em van, nappal és este is nagyon szép képeket csinál.
(Természetesen a gyári kamera alkalmazást használom. )
Nem szoktam a kamera beállításait módosítani,maximum portré módra váltok, ha olyat fotózok.
A nappal készült képek 2* akkora "tár" méretűek, nyilván jobb a képvisszaadásuk, hiszen 2* annyi információt hordoznak.
És igen, nem érdekel, hogy a mobiltelefonom 5 in 1 (vagy mit tudom én), kirándulásra, városnézésre egy kompakt fényképezőt viszek.
Sokkal jobb a képe, mert nagyobb a lencséje, nem egy gyufafejnyi ablakon jut be a fény.
És ugye ez FÉNYképező gép.
"szinte semmi beállítást nem enged"
Expot lehet állítani, fókuszt is, vaku, önkioldó, sorozat. Ennél többet mit szeretnél?
Ha szeretnél manuálisan szórakozni, akkor a Halide appot ajánlom: [link]
8
Olyat, mint a teszteken látni, "szuper képek"...:DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!