Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Örököltem nagymamámtól egy...

Örököltem nagymamámtól egy iPhone t aki sajnos elhunyt!Face id ugyebár nem nyitja fel és a jelkódot sem tudja a család!Lehet ezzel valamit kezdeni v mit tudnék csinálni vele vagy ilyenkor kuka?

Figyelt kérdés

2022. jún. 13. 20:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

10

Most a nagyi koporsóját fel fogják törni miattad:DDD

2022. jún. 14. 08:30
 12/14 anonim ***** válasza:
69%

Nem minden idős ember olyan buta mint ahogy itt sokan gondolják.

És sokan vannak akik 60-65 évesen már nagymamák. Ebben a korban már öregnek és demesnek kell lennie valakinek?

2022. jún. 14. 08:55
 13/14 Morzsi007 ***** válasza:
Senki nem gondolt buta idős emberre, nem is írta senki. Anyám 62 éves és én állítom be a telefonját, akkor Ő buta.
2022. jún. 14. 09:32
 14/14 anonim ***** válasza:
Az unokanővérem fiának is volt egy iPhone-ja. Amikor az unokanővérem fia elhunyt, akkor az unoka nővéremnek is felmerült ugyan ez a kérdés. Hogy most mihez kezdjen a fia, le zárt / zárolt iPhonjával. Végül bevitte az unokanővérem a telefont, egy iPhone szervízbe, és ott neg oldották neki.
2022. jún. 15. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!