Milyen adatokat érdemes a mobil telefon hátuljára rakni? Én leggyakrabban bérletet szoktam ott látni de érdekelne hátha van ennél jobbat is.
14
Jó, akkor te most komolyan reálisnak képzeled azt, hogy valaki ellopja a telefonod, míg viszi haza, hogy eladja, rosszul lesz az úton, eszméletlenül bekerül a kórházba, az orvosok meg ahelyett hogy megvizsgálnák, elkezdnek kutakodni a telefontokjában, s szentírásnak veszik az ott talált papírfecnit, függetlenül attól, hogy milyen baja van?
Ne csak a 14 es hanem a 15 ös írást is olvasd el.
Az is abszurd elképzelés hogy a kórházban kezdenek el kutakodni De a mentőautóban vagy ép arra várva nem.
A rokonok értesítése például a feladatok között van és azt bizony nem fogják a vérképből megállapítani hogy kit kell felhívni.
"akkor nem árt ha ez minél gyorsabban kiderül"
Ha már ez a téma, tisztázzuk: épeszű orvos nem fog vért adni vércsoportvizsgálat nélkül egy fecnire hagyatkozva, ugyanis a tévedés halálos lehet.
De a kérdésre válaszolva: én bankkártyát tartok a telefontokban.
a rali autós vércsoport kiírásáról volt szó,
miért ott nem ellenőrzi az orvos ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!