Miért kezdenek lassan népszerűbbek lenni a nyomógombos telefonok, mint az okostelefonok?
Miért, kezdenek?
Honnan szedted ezt az információt?
"Jelszavak, banki adatok, ez komoly?? Már hogy látná ezeket a Google? Ha a Chrome-jelszavakra gondolsz..."
Ha okostelefonon egy vásárlásnál elmented akár a jelszavad, akár a bankkártya adataidat, akár a címedet, azok a Google accountodba töltődnek fel. Hiába vannak ezek az adatok titkosítva, a titkosítókulcs IS a Google-nél van.
Na most akkor bizonyítsa be nekem bárki is, hogy az a Google, aki abból él, hogy profilt készít rólad, nyíltan és köztudottan felhasználja az e-mailjeidben leírt dolgokat, a helyadataidat... mindent, az nem képes visszafejteni a saját maga által tárolt adatokat.
Persze, biztos van céges policy, ami meghatározza, ki hogyan férhet hozzá az adatokhoz, de azért ez elég kevés biztosíték bármire is.
Hát nekem úgy tűnik, nagyon sokan elidegenednek az okos telefontól, mióta tégla méretűek.
Nekik amire kell, megfelel egy KaiOS rendszerű teló, azon neteznek, 4g ben pl. :)
Mert csak a buta embernek kell "okos"teló 100e...1 millióért:DDD
Az értelmes és okosnak kevesebb-olcsóbb is kielégítő életében:)
"Nem tartom valami jó dolognak hogy minden ügyintézés, beszélgetés, vásárlás online legyen."
Várjuk a jobb javaslatod.
Jobb javaslat?
Azt hittem egyértelmű. Te se vagy valami agytröszt úgy látom.
Ha én cipőt akarok venni, elhiheted hogy nem online fogok vaktában rendelgetni, hanem megveszem élőben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!