Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért kezdenek lassan népszerű...

Miért kezdenek lassan népszerűbbek lenni a nyomógombos telefonok, mint az okostelefonok?

Figyelt kérdés

2023. febr. 17. 05:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
74%

Egy ismerősöm is sokáig hangoztatta, hogy neki sosem lesz okostelefonja, neki a nyomógombos elég. Kapott egyet ingyen. Fülig ért a szája, mikor mutatta hogy milyen jó képeket csinál, meg arra kért, hogy ha lehet rádiót hallgatni rajta, mutassam már meg neki. Megmutattam, azt is hogy lehet tv műsort is nézni rajta, akkor ment még két kört a vigyor a füle körül ...

Még meg kellett mutatnom hogy kell screenshot-ot csinálni, és elküldeni.

Azután megjegyezte, hogy azt hitte hogy ez bonyolultabb, és mindig attól tartott hogy elrontaná.

2023. febr. 17. 07:18
 12/34 anonim ***** válasza:
71%
#10 Ha valaki nem szereti a vékony keretes telefont, akkor miért vesz ilyet? Az ütésálló telefonoknak pl. jóval vastagabb kerete van.
2023. febr. 17. 07:26
 13/34 anonim ***** válasza:
92%

"Mi köze egy okostelefonnak önmagában az adatvédelemhez? Még a Google-regisztrációnál is csak a neved kérik, személyit pl. nem... Lehet privát módban is böngészni"

Hogy mi köze van egy okostelefonnak az adatvédelemhez...? Hát éppen az a baj, hogy semmi :) Semmi köze sincs hozzá.

Erősen remélem, hogy ezeket a megnyilvánulásodat az írományod további részében csak viccnek szántad, mégis félek attól, hogy ez részedről komoly szándékkal fogalmazódott meg.

2023. febr. 17. 07:33
 14/34 anonim ***** válasza:
63%

Nem népszerűbbek. Vannak viszont akiknek nem való az okostelefon.

Pl mamám most vett új, nyomógombos telefont. Évente elfogyaszt egyet. A régi örökéletű Nokia telokat is tönkreteszi. Elnyomkodja, véletlenül felhív vele embereket, lenémítja és nem tud rá utána hangot adni, leejti, ráül, stb. Egy okostelefonnal mit művelne?

2023. febr. 17. 07:35
 15/34 anonim ***** válasza:
28%
#13 Esetleg kifejthetnéd, hogy mivel van problémád, amit nem lehet kikapcsolni.
2023. febr. 17. 07:38
 16/34 anonim ***** válasza:
26%

"#13 Esetleg kifejthetnéd, hogy mivel van problémád, amit nem lehet kikapcsolni."

Ám legyen: A folyamatos hálózati kapcsolattal, a mikrofonnal, esetleges behatolás esetén pedig az összes adatvédelmi szempontból releváns, a telefonon megtalálható hatdveres és szoftveres elemmel :) Nekem ezekkel van bajom.

2023. febr. 17. 07:45
 17/34 anonim ***** válasza:
83%

Adatvédelmi szempontból nem azok a kényes adatokat, amiket önként adsz meg, hanem azok, amik akkor is a Google-hoz vándorolnak, ha ezt nem tolja a képedbe. Soroljam?

- helyadatok

- névjegyzéked adatai

- sms-ek

- híváslista

- emailek

- fényképek

- böngészési adatok

- jelszavak

- mentett bankkártya adatok

- telepített appok adatai

- wifi és mobilhálózat adatai

- jegyzetek

- ésatöbbi.

Ezekre mindre rálát a Google.

2023. febr. 17. 07:52
 18/34 anonim ***** válasza:
0%
#16 Én meg attól félek, hogy ezeket komolyan írtad... Ezek egyrészt nem a kikapcsolhatatlan kategóriába tartoznak, (ráadásul a nem okostelefonok is lehetnek folyamatos hálózati kapcsolatban), másrészt ez szerintem már a paranoiával határos. Nem értem, milyen behatolásról beszélsz pl... hogy majd jól Pegasust telepít neked valaki titokban?
2023. febr. 17. 07:52
 19/34 anonim ***** válasza:
20%
Jelszavak, banki adatok, ez komoly?? Már hogy látná ezeket a Google? Ha a Chrome-jelszavakra gondolsz, azokat titkosítva szokás tárolni, de ebbe az egészbe nem mennék bele, úgysincs semmi értelme...
2023. febr. 17. 07:55
 20/34 anonim ***** válasza:
62%

Nekem 6 évig nyomógombos volt, most cseréltem le egy okostelefonra. Szívem szerint nem akartam, de navigálás miatt kellett.

Az a helyzet hogy elég utálatos mikor ismerkedésnél pl nem akar az illető telefonon beszélni, vagy mondjuk mikor valami fontos ügyet akarok valakivel megbeszélni, inkább Skype, messenger és egyéb kifogás, de az egyszerű és gyors hívást mellőzik.

Nem tartom valami jó dolognak hogy minden ügyintézés, beszélgetés, vásárlás online legyen. Ha egyszer baj lesz az internettel hogy kommunikálsz? Megáll a világ.

2023. febr. 17. 08:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!