Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a bajuk az embereknek a...

Mi a bajuk az embereknek a nyomógombos telefonokkal? bővebben lent.

Figyelt kérdés

Miért nézik le az emberek, akik nyomógombos telót vesznek elő?

azt hiszik nincs pénze tapi telóra?

az nem jut eszükbe, hogy vannak akiknek ezek felelnek meg?

#Nyomógombos, vs tapi teló
2023. febr. 12. 10:27
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
7%
tipikus droid mentalitás.
2023. febr. 12. 22:18
 42/59 anonim ***** válasza:
86%
Egyébként normális érved még nem volt a nyomkodós mellett. Tovább tart az aksija, mert nem csinál semmit, csak néha telefonál. Az okos is tart egy napig, kivéve ha sz*rt veszel. Mi mást tudsz felhozni?
2023. febr. 12. 23:49
 43/59 Laylah ***** válasza:
81%
42.: mondjuk én nem nyomogatom folyton a telómat, kb. egy órát, másfelet szoktam bűvölni naponta (játék, net), de 2 napot aktív mobilnetkapcsolat mellett is simán kibír, szerintem kibírna hármat is, de azt még nem próbáltam. Pedig már 3 éves a telefon, nem volt még gyári resetje sem, de még mindig nem akad, nem lassul, és újonnan sem került 200k-nál többe (Honor 20 Pro).
2023. febr. 13. 08:36
 44/59 anonim ***** válasza:
76%

Visszatekintve én sem láttam a kérdezőtől értelmiségi megnyilvánulást, sajnos. Gyerekes beírások voltak csak. Nem komolyan vehető.

Sok értelme nem volt emiatt témát indítani, pár napja is láttam hasonlót, meg azelőtt is, meg régen is stb.

De nem fogom most azzal tölteni az időt, hogy összehasonlítsam az "írásokat", néha rá lehet jönni, amikor ugyanaz a troll ismétli magát. Notórius dolgok ezek.

2023. febr. 13. 09:26
 45/59 anonim ***** válasza:
59%

Ki nézi le?

Páromnak nyomógombos van, a kutyát nem érdekli.

2023. febr. 13. 14:05
 46/59 A kérdező kommentje:

Bocsánat, dolgoztam.

Szóval a nyomógombosan netezek, zenét hallgatok, rádiót hallgatok/felveszem amit kell a rádióból, fotókat nézegetek, játszom rajta, online könyveket olvasok, és nem kell néznem folyton az akut, hogy mikor merül le. :)

Ha a nagy okos telóm bekapcsolom, az már 5%-csak mire betölt.

ergó szinte semmire sem jó, a fene fogja folyton nézni az aksi állapotát. :D

2023. febr. 13. 14:38
 47/59 anonim ***** válasza:
81%
Hát nagyon furcsa telefonjaid vannak. Nem lehet, hogy kevered a kettőt? Ami ennyi mindent csinál az valószíbűleg okostelefon, max viccből tettek rá gombokat. Az okos telefonod meg szerintem nem okos, hanem valamelyik gyerek játéktelefonja került hozzád.
2023. febr. 13. 14:44
 48/59 anonim ***** válasza:
74%

“ Ha a nagy okos telóm bekapcsolom, az már 5%-csak mire betölt.”

Vidd el szervizbe mert ez nem normális.

Kb minden okostelóm bírta eddig 2 napig (számomra) átlagos használat mellett.

2023. febr. 13. 14:52
 49/59 anonim ***** válasza:
59%
#46 milyen típusú a telefonod?
2023. febr. 13. 14:53
 50/59 A kérdező kommentje:

Az én okos telóm blaukpunt, a nyomógombos telóm, caterpillar b40.

Tudásban, sőt mindenben lenyomja a cat. :)

de mint írtam, szerintem szimplán gagyi okostelókat fogok ki, passz ezeket a hulladékokat miért dobják piacra.

Elveszik az emberek kedvét az okostelóktól. :)

2023. febr. 13. 18:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!