Hiányzik a régi nyomógombos telefonokról ismert T9 predektív szövegbevitel?
Figyelt kérdés
2022. nov. 6. 09:53
A kérdező szavazást indított:
Igen
Nem
Nem tudom mi az.
Volt ilyen?
24 szavazat
1/13 anonim válasza:
Miért hiányozna? A mostani készülékeken is van.
2/13 anonim válasza:
Nem! Amikor régen vettem új telefont, az első dolgom volt a billentyűhangokat kikapcsolni, a második pedig ezt a prediktív baromságot kikapcsolni. Nekem ne mondja meg egy telefon, hogy mit akarok írni. :D
3/13 A kérdező kommentje:
A qwerty predektív jobb? Az is meg mondja mit akarsz írni. ha pedig nem predektív akkor az ékezetes karaktereket kell kibogarászni.
2022. nov. 6. 10:11
4/13 anonim válasza:
Nem. Mindig kikapcsoltam, mint ahogy most is kikapcsolom mindig az autocorrect-et.
5/13 anonim válasza:
Nekem tetszett a T9. Először egy Sonny Ericcson W300i-n találkoztam vele.
6/13 DK-s válasza:
Végre eltüntették.
Idegrohamot kaptam tőle. XD
7/13 DK-s válasza:
Milyen "szép" is volt! Keresgetted a lehetőségek között a neked kellőt, vagy egy közeli verziót átírtál, míg az alap-szerkesztővel ez idő alatt már a fél SMS-t megírtad volna!
8/13 A kérdező kommentje:
Én K550i telefonon használtam sokat a szótár pedig bővíthető volt és az összetett szavakat is meg lehetett vele tanítani.
Pl szóösszetétel akkor azt először be kell írni: szó össze tétel utólag kitörölni a szóközöket és már benne is van a szótárban és a kurzor mozgató gombok is hiányoznak.
2022. nov. 6. 12:33
9/13 anonim válasza:
Nemtudom miről beszélsz. Szöveg írására van teljes QWERTZ billentyűzet, ami gyorsabb mint T9. Tárcsázóban pedig hál isten ott a T9 kereső (legalábbis Android-on, Apple-nél még nem sikerült megoldani)
10/13 anonim válasza:
Első dolog volt amit kikapcsoltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!