Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Mi a bajuk az embereknek a...

Mi a bajuk az embereknek a nyomógombos telefonokkal? bővebben lent.

Figyelt kérdés

Miért nézik le az emberek, akik nyomógombos telót vesznek elő?

azt hiszik nincs pénze tapi telóra?

az nem jut eszükbe, hogy vannak akiknek ezek felelnek meg?

#Nyomógombos, vs tapi teló
2023. febr. 12. 10:27
1 2 3 4 5 6
 21/59 anonim ***** válasza:
86%
Láthatod a kérdező kérdésén, hogy nem az értelem nagydoktora.
2023. febr. 12. 12:36
 22/59 anonim ***** válasza:
86%
Csak most nézem milyen kulcsszavakat adtál meg. Segítek: #telefon #okostelefon #iphone #elektronika #számítástechnika
2023. febr. 12. 13:24
 23/59 anonim ***** válasza:
83%

Nekem van egy olcsó nyomógombos és egy drága okos.

Ha olyan helyre megyek dolgozni (pl. "maszek munka" , ahol baja eshet a telefonnak, azt a párezer Ft-ot kevésbé sajnálom, mint egy többszázezres készüléket. (Viszont kell lennie nálam egy telefonnak, hogy elérhető legyek)

2023. febr. 12. 15:39
 24/59 A kérdező kommentje:

Pedig van okos telóm, de szinte elő sem veszem. Gyenge aksi, alig kompatibilis rá pár dolog, mindenen hisztizik. :)

még egy jegyzettömb se volt benne, úgy kellett letölteni. Szerintem egy 40 000ft-os nyomógombos telefon megbízhatóbb, és többet tud mint egy belépő szintű okos telefon. A poén, a nyomógombosan is gyorsabban írok, mint egy okostelón. :D

2023. febr. 12. 16:09
 25/59 anonim ***** válasza:
86%
Nem tudom milyen okostelefonod van, amin nincs jegyzettömb. Akármit is mondasz, ebből az jön le, hogy te vagy a hülye. Ha lassabban írsz okostelefonon, akkor valami nincs rendben veled. Meg a telefonoddal se, ami semmit se tud, szerintem az nem is okos, max valami 100 éves érintős.
2023. febr. 12. 16:11
 26/59 anonim ***** válasza:
69%

😂😂 gondoltam hogy ilyen érvek leszenk a "többet tud" kijelentés mellett

A tiédnek azért erős az akksija mert gyakorlatilag kőbuta a telefon, mi merítené le?

Jegyzettömb meg neharagudj, de ugyanúgy elérhető benne 2 kattintás után, csak ebben még 3000 féle dolgot is letölthetsz, ellenben a butafonoddal.

Az meg, hogy te melyiken tudsz írni, csak azt mutatja, hogy ahhoz vagy szokva... nagyanyám is gyorsabban írja a számokat a tárcsázós vonalason, na de azt mondani, hogy ezért a vonalas jobb, mert te béna lassú vagy az érintősön...

2023. febr. 12. 16:13
 27/59 A kérdező kommentje:

Nem az, de az okos teló folyton átalakítja amit írni akarok. :)

Ám valóban nem volt rajta jegyzettömb. :)

a típusa az blaupunkt amúgy. :)

2023. febr. 12. 16:19
 28/59 anonim ***** válasza:
78%
Basszus azt ki lehet kapcsolni. Helyesírás ellenőrzésnek nevezik.
2023. febr. 12. 16:24
 29/59 anonim ***** válasza:
82%
Na itt jön elő hogy igazából a felhasználó a hülye :) az hogy nem tudod használni, attól még nem a telefon lesz a szar :DD
2023. febr. 12. 16:26
 30/59 A kérdező kommentje:

Akkor az én hibám az is, hogy új állapotában is 1 óra alatt lemerült az aksija ugye? :D

Basszus nevetnem kell rajtad. :D

2023. febr. 12. 16:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!