Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Milyen havi nettó fizetésnél...

Milyen havi nettó fizetésnél engedhető meg egy SAMSUNG Galaxy S23 Ultra?

Figyelt kérdés
Ez a telefon 540 ezer Ft-nál kezdődik. Akinek itt esetleg ilyen van, te/ti mennyit visztek haza havonta?

2023. febr. 10. 18:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
52%

feltöltős kártya 3000.- ft egy évre

korlátlan net 4000.- ft több mint egy évig elég

nincs nagy költség igénye...

2023. febr. 10. 21:40
 12/20 NTBS ***** válasza:
80%
Ez egyénfüggő. Ki mire ad ki pénzt. Ismerek olyat, aki bár jól keres nem sokat költ ruhára.
2023. febr. 11. 06:09
 13/20 anonim ***** válasza:
17%

Ti KETTEN vagytok. Aki egyedül van, annak sokkal nehezebb segítség nélkül.

Jó hogy itt senki nem él minimálbérből. Szerencsések vagytok tényleg.

#10! Te szülői segítséggel tudtál lakást venni, de sokan nem ilyen szerencsések, pláne a mai árakat tekintve! Laktam egy és másfél szobás lakásban is, az egyszobás nagyon kicsi.

2023. febr. 11. 09:08
 14/20 anonim ***** válasza:
61%
Igen, mindig van, aki szív a megélhetéssel, de ne abból indulj már ki, hogy mindenkinél ez az alap... az előbb még kiröhögtél, hogy a LEGTÖBBEN minimálból tengődnek albérletben. Ez nyilván nem így van...
2023. febr. 11. 09:11
 15/20 anonim ***** válasza:
23%
13. Ne irigykedjél annyira! A szülői segítség, ami annyira böki a szemedet, a nagyszüleimtől örököltek a szüleim kis pénzt, amit nekem adtak mindketten, hitelt vettem fel rá, amit még mindig fizetek. És nem a mai árakkal vettem a lakást, hanem 20 évvel ezelőtt. Lehet neked kicsi, nekem megfelel, pláne hogy saját, nem albérlet.
2023. febr. 11. 09:44
 16/20 anonim ***** válasza:
61%
Amikor az szólja le az egyszobás saját lakást aki saját bevallása szerint is albiban nyomorog 😂😂 👌
2023. febr. 11. 10:03
 17/20 anonim ***** válasza:
53%

Úristen ez az oldal XD Itt mindenki szeret belekötni abba aki nem fideszes fizetésből él? :D

Kérdező, ha nem sajnálod rá a pénzt, fizesd havi törlesztővel. Miért pont ezt a telefont szeretnéd?

2023. febr. 11. 11:08
 18/20 anonim ***** válasza:
59%
Én abba szeretek belekötni aki olyan idióta, hogy azt hiszi, hogy mindenki minimálbéren lepuki albérletben szp, és azt röhögi ki, aki azt mondja, hogy nem mindenki minimált keres. Mert hát kilátni már a saját kis proli életéből nem tud, az összes kollégája minimált keres, tehát az egész ország minimált keres és albérletben bszódik.
2023. febr. 11. 11:10
 19/20 anonim ***** válasza:
100%
Ne vegyél samsungot. Menj rá az árukeresőre, vagy a telefongurura, hasonlítsd össze másikkal, meglátod, vannak jobbak is, olcsóbban, vagy ugyanolyan jók.
2023. febr. 11. 11:13
 20/20 anonim ***** válasza:
24%

Elég megdöbbentő kommentek vannak itt.

19-esnek.

Lehet akibe belekötöttél épp próbál a szerinted szar kis életéből kitörni, és a saját tapasztalatából beszél, te meg ezüstkanállal a valagadban születtél, hogy nem ismered a nélkülözést. Jó neked, de levezethetnéd az elmebajod máshol!

Kérdező, én sem ajánlom a samsungot egyébként, volt egy hasonló árfekvésűm, semmivel nem jobb, mint egy olcsóbb telefon!

2023. febr. 11. 11:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!