Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Magyarországon ennyire jól...

Magyarországon ennyire jól megy ennyi embernek, hogy minden 2. embernek iPhoneja van?

Figyelt kérdés

2023. febr. 6. 08:48
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
28%
Úgy látom a mai gumicsont is megvan.
2023. febr. 6. 15:24
 32/41 anonim ***** válasza:
89%

Azt senki nem írta le, hogy piszok jól tartja az árát, és a következő iPhone vásárlása már nem olyan vészes árban.

Illetve meg lehet nézni az olcsó S23-mas árakat is...

2023. febr. 6. 15:34
 33/41 anonim ***** válasza:
86%

Mennyire “jól”?

100ezerért vettem nemrég használtan, szerintem abszolút nem sok érte. Nem vagyok gazdag.

2023. febr. 6. 16:27
 34/41 anonim ***** válasza:
85%

Én most egy Iphone 13 pro maxot használol. Elődje egy 11 pro max volt.

A 11-est eladtam, és amíg használtam gyűjtöttem pénzt a 13ra.

Ezt majd a 15 ultra váltja, arra is gyűjtögetem a pénzt.

Így 2 évente megengedhetek magnak új Iphone-t.

2023. febr. 6. 18:39
 35/41 anonim ***** válasza:
12%
#34 Remek, csak ez minimum 26000 Ft minden hónapban.
2023. febr. 6. 19:33
 36/41 anonim ***** válasza:
84%
#35 van aki cigire meg alkoholra költ ennyit vagy sokkal többet egy hónapban.
2023. febr. 6. 19:45
 37/41 anonim ***** válasza:
81%

Van, aki kocsmázni jár minden nap. Van aki cigarettázik minden nap. Van, aki ezt a kettőt együtt tolja minden nap.

Nem mindegy egyes embereknek ki mire költi a pénzét?

Annyira jellemző Magyarországon a másik zsebében turkálni. Mintha ettől lenne teljesebb az élet.

Szánalmas.

2023. febr. 6. 19:46
 38/41 anonim ***** válasza:
59%

#34 vagyok.

#35. Én nem dohágyzom. Nem alkoholizálok.

A havi megtakarításom inkább nem kötöm az orrodra, de hidd el vígan félre tudok tenni.

Mellesleg.

A 11-et anno eladtam 230 ezerért, a 13-at megvettem 550 ért. Azaz havi 15 ezret kelett félre tennem rá.

Majd mikor a 15 ultra kijön, az infláció miatt ( lásd s23U ) most 700 ezerre tippelem. A 13-at eladom 300-ért. Azt hiszem most tart a használt ára kb 350-400 ezernél. Vagyis 400 ezret kell spórolnom. Ez 2 év alatt havi 17 ezer.

Szóval nem értem, hogy matekoltál ki 26 ezret.

Nekem nincs semmilyen káros szenvedélyem, de szeretek viszont aktuális kütyükkel rendelkezni. Azt hiszem egy kicsit más mintha azt a havi 17 ezret elbagóznám, vagy el innám.

De bagó. Számoljunk kicsit.

Egy csomag cigaretta mennyi is most? 2000 forint? Egy legyünk jó indulatúak és számoljunk 1 csomagot 2 napra. Az 30 nap alatt 15 csomag cigaretta. Az 30 ezer jó Magyar forint.

Vagy vegyük az italt. Ugyanez. Vagy vegyük azt ha valaki minden hétvégén bulizni megy. ( Amivel semmi baj nincs )

Mondhatnák ezer példát, hogy ki kire költi azt amiért megdolgozik.

Én Iphone-ra. De ugyanígy vagyok laptoppal, okosórával, stb.

Nem fogok egy szolgáltatónak se fizetni csak azért x ezret havonta, mert úgy olcsóbb a telefon.

Ahogyan banknak sem.

Én azt vallom, ha van rá megveszem. Ha nincs, nem veszem. Iyen egyszerű.

Ha mindenki eképp gondolkozna, mindenki járhatna drága telefonnal a zsebében. Csak mindenkinek mások a preferenciái.

2023. febr. 6. 21:22
 39/41 anonim ***** válasza:
66%

Egyrészt igazad van, nem számoltam bele a mostani értékét.

Másrészt a kritikám nem minden iPhone-tulajdonosnak szólt, csak akiknek más nem fontos, csak a logó a hátulján, és ilyenekből elég sok van szerintem.

2023. febr. 6. 21:45
 40/41 anonim ***** válasza:
19%

Akinek csak a logo fontos, az azért fizet. Mellesleg a Te pénztárcádból fizeti?

Ugye, hogy nem. Ha need azt mondanák, hogy csak a márka miatt vetted a tepefonod vajon mit mondanál rá?

2023. febr. 6. 21:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!