Miért lenne rossz dolog az iPhone?
Figyelt kérdés
Ma nagyon meglepődtem azon hogy egy telefonos üzletben dolgozó emberrel beszélgettem és meséltem neki hogy mennyire szeretem az új iPhone tizennégyes készülékemet, mire ő azt mondta hogy neki aztán ilyen soha nem kellene. Holott mobil telefonos üzletben dolgozik az illető. Én mondtam erre hogy furcsállom ezt a dolgot mert én csak használom és mivel az első okostelefonom is iPhone volt ezért ezt szoktam meg ez tetszik de nem értem ezt a vallásos fanatizmust akár ellene akár mellette.2023. jan. 31. 22:27
11/14 anonim válasza:
9- saját kézből megtudni hogy is működik? Tehát próbáljam feltörni a saját telefonom?
Évekkel ezelőtt már szembe jöttek olyan hírek, hogy a lopott iPhone-t le tudják zárolni és így nem tudják azt újra eladni senkinek, mert használhatatlan... Azóta nem tudom hogy mi a helyzet valóban...
De Androidos telefonnal biztos vagyok benne, hogy bármilyen biztonsági kódot is tennénk rá, akkor azt fel lehetne törni. Még ha az adatokat le is töröljük róla, de a telefon használhatóvá válik utána. iPhone-nal ezt nem tudod megtenni úgy tudom legalábbis. Ha mégis, küldd el, hogy hogyan.
12/14 anonim válasza:
11. Nem a 9. vagyok, de azért leírom hogy van olyan android, amit le lehet zárni távolról. A Samsung az elvileg tudja e szerint: [link]
13/14 NTBS válasza:
Mert ő nem szereti, neki nem jött be stb.
14/14 anonim válasza:
Nem azt mondta, hogy rossz, hanem hogy neki nem kellene, azért nem ugyanaz. Ezer oka lehet, valószínűleg csak az iOS-sel van baja, és ez nem jelenti azt, hogy ne értene hozzá valamennyire, nem kell belemagyarázni olyat, amit nem mondott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!