Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért lenne rossz dolog az...

Miért lenne rossz dolog az iPhone?

Figyelt kérdés
Ma nagyon meglepődtem azon hogy egy telefonos üzletben dolgozó emberrel beszélgettem és meséltem neki hogy mennyire szeretem az új iPhone tizennégyes készülékemet, mire ő azt mondta hogy neki aztán ilyen soha nem kellene. Holott mobil telefonos üzletben dolgozik az illető. Én mondtam erre hogy furcsállom ezt a dolgot mert én csak használom és mivel az első okostelefonom is iPhone volt ezért ezt szoktam meg ez tetszik de nem értem ezt a vallásos fanatizmust akár ellene akár mellette.
2023. jan. 31. 22:27
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
80%

Neki azért rossz, mert nem elégíti ki az igényeit. Ha power user, akkor érthető.

Egyébként ugyanolyan telefon, mint a másik.

2023. jan. 31. 22:31
 2/14 anonim ***** válasza:
28%

Nem ért hozzá. Attól még hogy telefonos boltban dolgozik még hülye hozzá mint a tök.

A legtöbb embernek fogalma sincs hogy hogyan kell kezelni az ájfónt, mert nincs annyi esze hogy megnézzen néhány videót a youtubeon ahol megmutatják mit hogy kell csinálni (még a nyelvet sem kell érteni, elég ha nézed). És mivel eleve előítéletesen érkezik az ájfón tulajdonosok közé - köszönhetően az ilyen majom boltosoknak is - mindjárt sík ideg lesz hogy valamit nem tudott két kattintással megcsinálni. És persze az ájfónt hibáztatja. Pedig csak kis türelem kellene hozzá hogy megtanulja a felületet, gesztusokat, stb.

Nekem is kellene egy hétvége ha most droidra kellene váltanom hogy begyakoroljam, megismerjen a rendszert és a kezelését és legyen időm kiguglizni, meg-gyakorizni mit hogyan kell csinálni.

2023. jan. 31. 22:35
 3/14 anonim ***** válasza:
84%

"power user"

Az b..meg! :D póverjúzer! :DDDD

2023. jan. 31. 22:36
 4/14 anonim ***** válasza:
70%
ugye nem tudjuk, hogy az emlitett pali egy telekomban dolgozo bena f@sz vagy esetleg a telefonokhoz melyebben erto ember...de ezert jo ha tobben vagyunk, tobbfele nezopontbol kozelitjuk meg a kerdest :)
2023. jan. 31. 22:38
 5/14 anonim ***** válasza:
43%
Nekem 13-as van és az új modell kb semmivel se jobb ennél. A processzor teljesen ugyanaz benne, innentől kezdve a telefon motorja semmivel se jobb. Ha bármilyen más telefonod volt előtte, akkor jó a 14-es, igen. De pl 13-rol váltani rá teljesen felesleges csak azért, hogy villogni tudj vele.
2023. jan. 31. 22:46
 6/14 anonim ***** válasza:
18%
Biztosan nem a telefonokhoz mélyebben értő ember! Aki ért hozzá az sliemeri az iPhone és az Android alapú telefonokat is! Csak azt fosozza le ami tényleg fos!
2023. jan. 31. 22:49
 7/14 anonim ***** válasza:
75%

Mindketten a saját látókörötök meglehetősen szűk határain belül álltatok ki a magatok igaza mellett, a másikét pedig nem fogadtátok be, és nem tudtátok értelmezni :) Elbeszéltetek egymás mellett a telefonboltos csókával.

"Rossz" azért lehet, mert irreálisan drágák, a személyre szabhatóságuk, beállítási lehetőségeik minimálisak, alkalmazások letöltését nem teszi lehetővé személyes adatok kiszolgáltatása nélkül, külső forrásból pedig nem is enged telepítést, adatvédelem terén pedig erősen hiányosak.

2023. jan. 31. 22:51
 8/14 anonim ***** válasza:
20%
Adatvédelmi téren hiányos az iPhone? Úgy tudom, hogy ezt az operációs rendszert nem lehet feltörni, ezért használnak a terroristák is mindig iPhone-t
2023. jan. 31. 22:59
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Kedves #8, ezt nagyon rosszul tudod. A médiacikkek tudatlan fogyasztása helyett lehet, hogy érdemesebb lenne első kézből, saját magad által megismerni, feltérképezni az eszközt, amit használsz :) Nem értem, hogy gondolkodó embereknél ez miért nem alapvető.

iPhonnal szaladgáló terrorista legfeljebb kamikaze merénylő lehet, akit nagy valószínűséggel az értelmi színvonala alapján ítélt "feláldozhatónak" az adott terrorszervezet vezetősége.

2023. jan. 31. 23:04
 10/14 anonim ***** válasza:
70%
Lehet hogy arra gondolt, hogy nem éri meg 14-et venni, mivel 99%-ban ugyan az mint a 13, csak jóval drágább. Mondjuk nekem sem kéne 14 a zoomkamera hiánya miatt, de egyébként egy jó telefon.
2023. jan. 31. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!