Az iphone 11 64 GB hány évig tarthat ki a tárhelye? Átlag használatba
Ha optimalizálod a tárhelyet, akkor nagyon sokáig elég. (akkor a telódon offline állapotban nem tudod megnézni a teljes felbontású képeket, csak valamennyivel rosszabb felbontásban, de a teljes felbontású képek fent lesznek iCloudban)
Nekem SE 2020-am van (szóval a képek neked lehet, hogy többet foglalnak valamennyivel), több mint 15 ezer kép van rajta (,ami az átlagnál szerintem jóval több) ez így kb. 3,5 GB-ot foglal.
2020 óta használom, 51 GB foglalt, de ha akarnám, legalább 15-öt fel tudnék szabadítani.
Röviden összefoglalva sokáig, ha néha az értelmetlen cuccokat leselejtezed róla bőven jó lesz addig, amíg be nem döglik.
Attól függ, hogy mennyi és milyen appot telepítesz, mennyi képet és videót szeretnél a telefonon tárolni és hajlandó-e vagy cloudért fizetni.
Ha muszáj, akkor ki lehet bírni 64-en is, de szerintem a 128 az arany középút.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!