Vodafone hüségidőre, ajándékba vett telefon nem tetszik. Van rá esély, hogy kicserélik?
"de ilyen osszeg kiadasanal azt hiszem nem ordogtol való"
Mármint a szüleid adták ki rá a saját pénzüket. Azom hisztizni, hogy az ingyentelefon SZÍNE nem tetszik, bszki...
Egyet nem értek!
Személyes vásárlásnál pont, hogy meglehet nézni a készüléket. Kibontják a dobozt, és megnézik a készüléket.
Uristen veled mi van? :D
1. Nem latom a hisztit, nem vagyunk egy gazdag csalad, sokat varialtunk hogy olyan legyen, amilyenre tenyleg vagyik az illeto, de ez nem valt be. Nem a sajat ajandekomrol van szo, testveremerol, aki nem hisztizik, hanem titokban bevallotta nekem, de a szuloknek nem, hisz nem akarta oket megbantani.
Senki nem csapkodott ajtot, senki nem rinyalt, feltettem egy kerdest amire tokre nem szukseges valaszolnod, foleg ha itt idegbe teszed idegenek telefonvasarlasi szokasaitol.
3 napon belül csere, és vidd az itt írtakat is nekik,
olyan nincs, hogy nem lehet kibontani,
az enyémet mindig beüzemelve, és a régi mobil átmásolásával csinálták az eladók.
Kérdező!
Na ne!
Vettem telefont a Vodafone-nál. Legutóbb novemberben. És a kiscsaj szépen kibontotta. Bekapcsolta. Működik e rendesen stb. A kezembe adta nézegessem meg.
De mindegy!
Hagyjuk!
Nektek biztos odaadták bontatlanul!
Ahhhhh!
Kérdező, nyugodtan szakadhatsz, de ez akkor is így van! Ahogyan #15 is írta, kibontják, és a vevő kezébe nyomják. Szóval ne kamuzz! Eleve azért is kibontják, hogy megnézzék működik e, sértetlen e!
De nem fogok itt veled vitatkozni!
Gondolom a szüleid is megvettek egy dobozt, amiben ezek szerint azt sem tudták mi van!
Hagyjuk már!
Bocsi de túl nagy telefon és színe nem tetszik.
Nem néztétek elöte meg élőben ,vagy neten hogy mekkora és milyen színben van az adott telefon? egy Media Markt, Euronics üzletbe ilyen esetben vásálás elött be néztetek volna és megnézitek megtapogatod és kiderül hogy tetszik e az méret szín stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!