Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Vodafone hüségidőre, ajándékba...

Vodafone hüségidőre, ajándékba vett telefon nem tetszik. Van rá esély, hogy kicserélik?

Figyelt kérdés

2023. jan. 29. 21:12
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
81%
Nincs!
2023. jan. 29. 21:19
 2/21 anonim ***** válasza:
20%

Ha online rendelted akkor vissza lehet küldeni. - 14 napig!

Hűség nem a telefonra van hanem a fíjcsomagra. A telefonra max törlesztő van (hitel)

2023. jan. 29. 21:21
 3/21 A kérdező kommentje:
Mi alapján mondod?
2023. jan. 29. 21:21
 4/21 A kérdező kommentje:
Szemelyesen vasaroltak szulok, de ezt a konkret keszuleket nem lehetett megnezni. A kikotes “csak ne xy szinu legyen” volt, azt mondtak nem olyan. Hat a valosagban olyan
2023. jan. 29. 21:22
 5/21 anonim ***** válasza:
62%
Múltkor voltam bent Huawei P50pro-t néztem. A kiscsaj mondta a Google hiánya miatt nem ajánlja. Viszont, ha elviszem, utána nincs lehetőség kicserélni.
2023. jan. 29. 21:24
 6/21 anonim ***** válasza:
81%
Ja, mert a színe kva fontos egy telefonnál... vegyél rá egy tokot oszt jónapot.
2023. jan. 29. 21:57
 7/21 anonim ***** válasza:
54%

"Szemelyesen vasaroltak szulok, de ezt a konkret keszuleket nem lehetett megnezni."

Erre kell hivatkozni. Kérni a vásárlók könyvét, bejegyezni, hogy a vásárlás előtt nem volt lehetőség a készülék megtekintésére. Ugyanis éppen emiatt biztosítja a törvény a netes vásárlásnál a visszaküldés lehetőségét.

Lazán hibás teljesítés, ha a lezárt dobozban a vásárló által kért szín helyett más van.

Esetleg ha rendelkezésre áll, ki kell kérni a hangfelvételt is, ami szerződéskötéskor szintén gyakori hogy készül az utólagos reklamációk elkerülésére.

Én a hangfelvétel alapján tudtam egyszer bizonyítani az igazam amikor egy ügyfélszolgálatos a kérésemre tévedésből a mobilnetem helyett az előfizetésem mondta fel.

2023. jan. 29. 22:05
 8/21 anonim ***** válasza:
100%

2-es vagyok. Köszi a lepontozást! Akkor még nem tudtuk hogy nem online rendelték.

Személyes vásárlás esetén nem lehet visszacserélni. Ezért nem vásárolunk ilyen cuccot ajándékba csak a megajándékozott jelenlétében.

2023. jan. 29. 22:10
 9/21 A kérdező kommentje:

#6 nem nagyon fontos, de ilyen osszeg kiadasanal azt hiszem nem ordogtol valo, hogy szamit.

#7 koszonom szepen!

2023. jan. 29. 22:11
 10/21 anonim ***** válasza:
72%

"A kikotes “csak ne xy szinu legyen” volt, azt mondtak nem olyan. Hat a valosagban olyan"

Ki mondta? A szülők vagy az ügyfeles?

"éppen emiatt biztosítja a törvény a netes vásárlásnál a visszaküldés lehetőségét."

Nem netes volt... olvass!!

"Lazán hibás teljesítés, ha a lezárt dobozban a vásárló által kért szín helyett más van."

Ez manapság szinte lehetetlen! A gyárból nem tud kikerülni olyan doboz amiben nem az a készülék van mint ami a dobozra van írva.

Meg kell nézni a dobora mi van írva!

Kérdező mi van ráírva? Az amit mondtál hogy nem kérsz? Ha igen, akkor anyádék cseszték el hogy elhozták.

"Hat a valosagban olyan"

Ebből arra következtetek hogy _ránézésre_ olyan ami nem tetszik a gyereknek. Aztán most meg megy miatta a hiszti. Ajtócsapkodás is megvolt már?

2023. jan. 29. 22:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!