Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Ha elromlik a telefonomon pl,...

Ha elromlik a telefonomon pl, akkor az új telefonomról újra be tudok lépni a Telekom alkalmazásomba?

Figyelt kérdés

Segítsetek kérlek, mert ez nekem nem tiszta.

Le van töltve a Telekom alkalmazás, ott van mindenféle szerződésem benne, stb.

Annyit látok, hogy van egy kijelentkezés gomb. Ha kijelentkezek, hogy tudok visszalépni az alkalmazásba?

Mert már nem tudom hogy milyen jelszót adtam meg anno. 😔

A másik pedig, hogy ha elromlana a telefonom és vennék új telefont, akkor a Telekomos alkalmazásba az új telefonommal is be tudok lépni anélkül, hogy a dolgaim elvesznének?

Itthoni internet, TV, saját telefonos csomagban vagyok.

2023. jan. 18. 10:25
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

azért van a belépő jelszó, hogy megjegyezd,

és ezenkívül kell lenni több 10, vagy 50 jelszónak is amit használ az ember, azokat tudod.

van egy applikáció, itt elég egy jelszóval emlékezni, ide beírhatod a többi belépő kódot.

Keepass2

2023. jan. 18. 10:44
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, de okosabb nem lettem sajnos.
2023. jan. 18. 10:58
 3/6 anonim ***** válasza:
2023. jan. 18. 11:25
 4/6 Pekka ***** válasza:
Ha elfelejtetted a jelszót, akkor nyomsz egy "Elfelejtetted a jelszót?" gombot és emailben kapsz egy újat, amivel beléphetsz. Vagy küldenek egy linket, ahol megadhatod az új jelszavad és már be is tudsz lépni.
2023. jan. 18. 11:28
 5/6 Pekka ***** válasza:
66%
A telekomos dolgaid (szerződés, stb.) nem a telefonodon tárolódnak, hanem a Telekom valamelyik szerverén. magyarul bárki telefonjáról, PC-jéről meg tudod nézni, le tudod tölteni, ha belépsz az oldalra, vagy az alkalmazásba.
2023. jan. 18. 11:30
 6/6 anonim ***** válasza:
pedig van egy hely, ahol az összes jelszavad tárolhatod
2023. jan. 18. 11:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!