Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért nem érhető el a Telekom...

Miért nem érhető el a Telekom alkalmazásomban egyszeri netbővítő?

Figyelt kérdés

Eddig mindig egyszeri netbővítőket vettem, az előző hónapban pedig szükségem volt a korlátlan mobilinternetre, ezért vettem megújulót is. Ezt csak akkor aktiválja,ha elegendő az egyenlegem, ezért gondoltam, nem töltök fel annyit, ha nem lesz rá szükségem. Viszont most nem látok már egyszeri netbővítőket, csak a megújulókat.

Lehet ez a kettő összefüggésben vagy más a probléma? Ha igen, szerintetek mi lehet a baj?

2020. dec. 18. 15:37
 1/6 anonim ***** válasza:
A korlátlan net még mindig aktív, ahhoz nem elérhetők az eseti bővítők, minek, ha úgyis korlátlan. Csak egyenleg hiányában fel van függesztve. Amint feltöltöd annyival, hogy elég legyen, levonja és újra aktív lesz.
2020. dec. 18. 15:45
 2/6 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:

Próbáld meg frissíteni.

A kiegészítő szolgáltatásoknál én látok egyszeri csomagokat.

2020. dec. 18. 15:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Akkor nem is tudok egyszeri netbővítőt venni, csak ha feltöltöm és veszek még korlátlan netet?
2020. dec. 18. 16:22
 4/6 anonim ***** válasza:
Le kell mondani a korlátlant teljesen.
2020. dec. 18. 16:24
 5/6 A kérdező kommentje:
A másik kérdésem, hogy akkor miért elérhető a többi megújuló szolgáltatás?
2020. dec. 18. 16:25
 6/6 A kérdező kommentje:
A harmadik pedig, akkor ezt visszamondani már nem tudom, ez már így marad?
2020. dec. 18. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!