Ha a Telekomnál hűség időt vállalok hogyha 2 évre aláírtam és kihoztam egy telefont !Akkor hány hónap múlva tudok megint hosszabbítani és készüléket kihozni ?
hát ha jó előfizető vagy, nincs tartozásod akkor lehet korábban is váltani.
Ez általában 2-3 hónappal a lejárat előtt van.
tehát 21,22 hónappal a szerződéskötés után
Természetesen ha egyösszegben kifizeted a készüléket akkár akármikor kihozhatod! :)
ja értem....
hívd fel az ügyfélszolgálatot!
A kedvezmények, csomagok, stb módosítása egyedi elbrálá alapján történik. Megnézik a dolgaidat és annak megfelelően adnak ajánlatot.
Ha én hívnám fel őket, más lenne az eredmény
Hívd fel őket és érdeklődd meg mit ajánlanak NEKED!
A "kihozni" szó annyira érdekes. Miért nem a "venni", "részletre vásárolni", "bérelni", "kölcsön venni", "hitelezni" szavakat használjuk erre? A bankból miért nem kihozunk lakást, hanem banknál felveszünk kölcsönt? A készülék nem ott penészedik a cégben, hanem megveszik Neked és utána odaadják.
Az előző válaszoló tökéletes választ adott. Egyedi elbírálás van erre, a csomagodat biztosan 24 hónapra kötötted, a részletfizetési szerződésedet viszont szerintem 22-re, tehát 22 hó után máris "kivihetsz :-)" egy készüléket...
2017. okt. 24-e óta nem változott az eht., akkor is csak annyit mondtak, hogy előfizetővel készülékrészlet nélkül max. 12 havi, készülékrészlettel pedig 24 havi előfizetés hűség köthető. Minden már jogszabály, az blah-blah, csak, hogy kompetensnek hidd az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!